Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Cornel Dinu pledoarie de excepţie pentru Budescu şi Alibec: ”Sunt două diamante!” Comparaţie sclipitoare a expertului Telekom Sport: ”Aceasta este arta!”

VIDEO Cornel Dinu pledoarie de excepţie pentru Budescu şi Alibec: ”Sunt două diamante!” Comparaţie sclipitoare a expertului Telekom Sport: ”Aceasta este arta!”

Superliga

Comentarii

În cadrul emisiunii Minutul 91, Cornel Dinu a avut doar cuvinte de laudă pentru Constantin Budescu şi Denis Alibec, fotbaliştii Astrei care au îngenuncheat FCSB în runda trecută.

Cornel Dinu s-a folosit de prilej pentru a face o comparaţie de excepţie între diamantele Astrei şi diamantele despre care i-a vorbit bijutierul personal al lui Benito Mussolini

”Există jucători normali şi jucători capabili să inventeze. Lumea care cunoaşte fotbal, nu prea e la noi cazul, ar trebui să contăm pe jucători capabili să inventeze, aşa cum sunt Budescu şi Alibec.  În repriza a doua, Astra a lăsat impresia că se retrage, dar i-a prins la două contraatcuri cu acel filtrant senzaţional al lui Budescu...este o bijuterie rară” a explicat pentru început Cornel Dinu, care apoi a continuat:  ”FCSB nu are o concepţie diriguitoare de creare a echipei şi îmi venea în minte când mergeam eu mai des în Italia...Îmi făcea o plăcere deosebită să merg la bijutierul lui Mussolini, care era un irakian. Mă interesa din punct de istoric mai degrabă, iar el îmi povestea că ”o colectivitate este ca o brăţară. Ele sunt în formă normală, dar eu trebuie să le pun diamante. Aceasta este de fapt arta: să ştii să pui diamantele! Cam aşa este şi la fotbal, pentru că arta este să faci o echipă fără să excluzi aceste diamante. Să nu exagerăm caratele, dar Astra are doi jucători de excepţie care inventează faze”

Afla mai multe despre: cornel dinubudescualibec 

viewscnt
Articole similare