Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cornel Dinu, plin de ironii la adresa lui Bogdan Vintilă: "Dacă rămâne la FCSB? Depinde câte sărbători religioase mai sunt. E un executant!"

VIDEO | Cornel Dinu, plin de ironii la adresa lui Bogdan Vintilă: "Dacă rămâne la FCSB? Depinde câte sărbători religioase mai sunt. E un executant!"

FCSB

Comentarii

Cornel Dinu (71 de ani) l-a ironizat pe Bogdan Vintilă (48 de ani), antrenorul FCSB, la Minutul 91 de la Telekom Sport. Întrebat dacă crede că Vintilă va continua la FCSB şi în sezonul viitorul, "Procurorul" a răspuns în stilu-i caracteristic, ironic.

Dinu a spus că viitorul lui Vintilă la FCSB depinde de "câte sărbători religioase mai sunt" şi "dacă mai îngenunchează de câteva ori" poate rămâne la formaţia roş-albastră. Mai mult, Cornel Dinu a declarat că, în ultimii 15 ani, FCSB a avut doar trei antrenori.

În opinia lui Dinu, doar Cosmin Olăroiu, Laurenţiu Reghecampf şi Constantin Gâlcă au fost cu adevărat antrenori la FCSB. "(n.r. - Va fi păstrat şi dincolo de finalul acestui sezon?) Păi, să vedem câte sărbători religioase mai sunt şi dacă mai îngenunchează de câteva ori s-ar putea să rămână. El a fost adus acolo ca un executant. Cât va exista această mentalitate acolo, e foarte greu să se facă treabă.

În ultimii 15 ani, la FCSB au fost doi antrenori. Au fost Olăroiu şi cu Reghecampf. Şi Gâlcă. Dar Gâlcă puţin a prins, un an de zile. Cei doi cred eu că au avut  o abilitate în plus de a-l duce pe Gigi, că Gigi îl ştiu, e un băiat de suflet, cu care se poate discuta.

Aceşti trei antrenori erau nişte oameni care stăteau de vorbă cu el şi aveau capacitatea, că lui Gigi dacă îi explici nişte lucruri. (...) Cel mai bine pregătit, mai abil şi mai inteligent dintre ei a fost Olăroiu din toate punctele de vedere. Şi Olăroiu îl ducea pe Gigi, e adevărat că Gigi era la începuturile lui în fotbal, că nu ştii cum se dezvoltă omul, şi eu arătam binicel în scutece dar după aia cum a vrut Dumnezeu"
, a spus Cornel Dinu, la emisiunea Minutul 91, de la Telekom Sport.

Bogdan Vintilă a fost instalat pe banca tehnică FCSB la finalul lui august 2019 şi mai are contract până în 30 iunie 2020.

Afla mai multe despre: cornel dinubogdan vintilafcsb 

viewscnt
Articole similare