Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cornel Dinu, savuros când a comentat incidentul cu soţia lui Hanca: "Dacă mergi la troacă, te mănâncă porcii!"

VIDEO | Cornel Dinu, savuros când a comentat incidentul cu soţia lui Hanca: "Dacă mergi la troacă, te mănâncă porcii!"

Superliga

Comentarii

Unul dintre scandalurile finalului de an a fost cel în care soţia lui Sergiu Hanca s-a contract cu fanii lui Dinamo, iar aceştia ar fi agresat-o. Ulterior, au apărut critici atât pentru membrii galeriei, cât şi pentru Andreea Hanca.

Stadionul a fost dintotdeauna locul în care multi, pe lângă plăcerea de a vedea un meci de fotbal şi a-şi susţine favoriţii, merg să refuleze, să-şi verse frustrările. Se întâmpla pe vremea comunismului, iar situaţia se menţine în mare parte şi azi. Se pare că Andreea Hanca nu e în temă cu felul în care se petrec lucrurile pe stadioane, iar la meciul Astra - Dinamo, a fost în mijlocul unui scandal cu fanii dinamovişti. S-ar fi bucurat la golul de onoare înscris de soţul ei, ceea ce i-a stârnit pe unii membri ai galeriei. Andreea Hanca le-a ţinut piept fanilor nervoşi şi şi-a atras critici din partea lui Cornel Dinu. 

"S-au grăbit şi cei care au dat verdictul acesta la ce s-a întâmplat, pentru că este discutabil. Sacă stai să priveşti mai atent, mai profund: dom'le nu te duci la troacă, pentru că te mănâncă porcii. Trebuie să avem un echilibru şi să ne dăm seama că nu neapărat ce credem noi poate fi exprimat în public şi că de multe ori, tăcerea e de aur", a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cornel dinuhancaandreea hancaincidente 

viewscnt
Articole similare