Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Cornel Dinu, SAVUROS: ”Era ca o fată mare, dar nu ştiu unde a intrat diavolul în el” Cărui fotbalist i-a făcut această descriere

VIDEO | Cornel Dinu, SAVUROS: ”Era ca o fată mare, dar nu ştiu unde a intrat diavolul în el” Cărui fotbalist i-a făcut această descriere

Liga 1

Comentarii

Gabi Tamaş a avut parte de doar 38 de minute perfecte în tricoul noii sale echipe, Astra Giurgiu. Fundaşul central a contribuit decisiv la deschiderea scorului de către Viitorul.

Gabriel Tamaş a trimis în proprie poartă mingea executată din corner de către Gabi Iancu. Meciul dintre Astra şi Viitorul e primul pentru Tamaş în Liga I, după o pauză de doi ani.

Invitat permanent în cadrul emisiunii Minutul 91, Cornel Dinu, expert Telekom Sport a comentat prestaţia fundaşului central, precum şi schimbarea incredibilă pe care a traversat-o, din momentul în care a ajuns la Dinamo până în prezent:

"El este pe undeva umbra celui pe care îl ştiu eu de la 17 ani când l-am luat de la Braşov. A învăţat mai mult decât fotbal în Anglia din păcate. Mi se pare uzat în concentrare, mental, nu neapărat fizic. El are o constituţie fizică extraordinară, de-aia îşi permite aceste excese de viaţă. La început el nu era aşa, nu aveai niciun fel de problemă cu el. Era ca o fată mare, dintr-o familie excepţională, dar nu ştiu unde a intrat diavolul în el. Probabil că în străinătate, pentru că în România nu avea astfel de probleme. Apoi după ce a venit din Franţa, Anglia...A împrumutat obiceiurile englezilor de a petrece imediat după joc şi a bea mai mult decât o bere. Lucrurile s-au schimbat, el nu mai este ce a fost. Nimeni nu mai poate să fie nici ce a fost cu o zi în urmă” a mărturisit Cornel Dinu, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Fostul selecţioner al echipei naţionale a României a continuat apoi analiza lui Tamaş strict pe joc: ”Văzând aşa din prestaţia lui, mi-au rămas în minte două momente. Faza de la autogol şi un fault în care el deja dădea nişte semne de slăbiciune în ceea ce priveşte concentrarea. La FCSB făcea nişte gafe în defensivă, la fel şi la naţională, unde era dezastru. Poziţionarea şi reacţia sunt probleme la el” a mai spus Cornel Dinu la Minutul 91.

Alexa: ”Prefer fundaşii care riscă autogolul ca Tamaş!”

Tot la Minutul 91, Basarab Pandru a vorbit şi el despre prestaţia lui Tamaş la debutul în tricoul Astrei în acest sezon: ”Nu putem discuta despre el. Vine după o perioadă complicată, are nevoie de timp. Nu ştiu ce mai poate el să ofere, dar are calitate, se vede” a explicat şi Basarab Panduru.

Pe de altă parte, antrenorul Astrei a avut cuvinte de laudă pentru fundaşul său: ”O evoluţie foarte bună. Apreciez fundaşii care riscă autogolul decât să fie fricos. A făcut un meci foarte bun” a spus Dan Alexa la finalul meciului de debut al lui Tamaş la Astra.

 

 

 

viewscnt
Articole similare
Gimanasta Larisa Iordache, dezvaluiri despre sistemul medical din tara. "In Romania, daca nu...