Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cornel Dinu, savuros la adresa unui jucător de la FCSB, martor la jongleriile lui Daniel Pancu. "Dacă îi dai mingea, la a doua atingere e FAULT"

VIDEO | Cornel Dinu, savuros la adresa unui jucător de la FCSB, martor la jongleriile lui Daniel Pancu. "Dacă îi dai mingea, la a doua atingere e FAULT"

FCSB

Comentarii

Daniel Pancu a oferit un moment de virtuozitate la partida pe care echipa sa, Poli Iaşi, a câştigat-o duminică, scor 5-2, acasă, cu FCSB. Chiar dacă s-a retras din activatate în urmă cu doi ani, "Pancone" încă mai ştie jonglerii cu balonul rotund.

În minutul 75 al partidei dintre Poli Iaşi şi FCSB, antrenorul moldovenilor Daniel Pancu a "interceptat" o minge, a preluat-o, a ridicat-o şi a început să facă jonglerii. Secunde bune, jucătorii ambelor echipie priveau curioşi la "giumbuşlucurile" fostului atacant de la Rapid sau Beşiktaş. Cel mai aproape de Pancu se afla jucătorul celor de la FCSB, Ovidiu Popescu.

Cornel Dinu a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului jucător, pe care îl consideră şi la ora actuală mai tehnic decât mulţi jucători din Liga 1, inclusiv Ovidiu Popescu.

"Poate să joace şi acum. Dacă îi dai mingea lui Ovidiu Popescu la a doua atingere e "fault". Daniel e talent imens (Nu v-ar fi deranjat dacă eraţi jucător la FCSB să treceţi pe lângă Pancu şi să facă asta la 5-2?) Eu dacă eram în teren îi ziceam: <<ia-ţi tricoul şi intră! Hai! Intră că e nevoie! Momente grele, momente grele, intră că e nevoie! Nu vezi cum ştii cu mingea?>>", a declarat Cornel Dinu, în cadrul emisiunii Minutul 91.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare