Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cornel Dinu şi-a găsit un nou ”client” în Liga 1: ”Nu ştiu ce e cu ăsta, e mai mult gloabă! Ăsta nu cred că e din Serbia”

VIDEO | Cornel Dinu şi-a găsit un nou ”client” în Liga 1: ”Nu ştiu ce e cu ăsta, e mai mult gloabă! Ăsta nu cred că e din Serbia”

Superliga

Comentarii

Cornel Dinu şi-a găsit un nou ”client”, în contextul în care a analizat situaţia de la Craiova, echipă rămasă fără victorie după primele două etape. Fostul mare fundaş al lui Dinamo este de părere că croatul Dominik Glavina nu poate fi o soluţie pentru atacul Craiovei.

CS U Craiova a vândut în această vară trei dintre cei mai importanţi jucători: pe Băluţă, Gustavo şi Screciu. În locul lor n-au venit însă jucători care să impresioneze. Cornel Dinu este de părere că acesta este motivul pentru care Craiova suferă în acest debut de campionat.

Fostul selecţioner susţine că Devis Mangia a greşit selecţia în această vară şi asta se vede în rezultatele echipei. Cornel Dinu oferă exemplu transferului lui Glavina, despre care spune în stilul său că nu poate fi o soluţie pentru atacul Craiovei.

”La un antrenor contează foarte mult actul de selecţie. O echipă foarte bună un antrenor o face cu jucători foarte buni. Sigur că sunt şi antrenori care ridică valoarea unei echipe, dar până la un nivel mediu. Să te duci cu o echipă medie să te baţi pentru primele locuri este aproape imposibil. Nu mai are atacanţi... La ora actuală nu ştiu ce este cu Glavina ăsta, cu ”Globin”, cu ”gloabă”, că e mai mult gloabă, ăsta nu cred că este din Serbia sau din teritoriul Serbiei. Îmi închipui cine l-a adus, cum l-a adus, a auzit fel de fel de legende... Îmi pare rău, la Craiova există tradiţie, acest bum de a se face echipă. Deocamdată, au şi un măr al discordiei pe care-l gustă deocamdată. Mai mult decât atât, au decepţia unui public călduros, care vrea fotbal şi care a fost obişnuit cu spectacol. Dar nu mai avem actori mari, nu mai avem spectacol, nu mai avem nici teatru”, a declarat Cornel Dinu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cornel dinuliga 1cs u craiovadominik glavina 

viewscnt
Articole similare