Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Corneliu Papură, apel la unitate: ”Dezbinaţi, vom pierde! Important este să fim uniţi!”

VIDEO Corneliu Papură, apel la unitate: ”Dezbinaţi, vom pierde! Important este să fim uniţi!”
Comentarii

Universitatea Craiova a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I, prima din acest an. La finalul partidei, Edward Iordănescu a tras concluziile după prima înfrângere din noul an.

Corneliu Papură a vorbit la finalul partidei despre superioritatea din teren a echipei sale şi a transmis un mesaj de unitate pentru suporteri şi jucători. Mirko Pigliacelli a fost înjurat şi fluierat de Peluza Nord Craiova în partida cu Gaz Metan, din Liga 1, prima de la revenirea în poartă a italianului. De asemenea, portarul a fost înjurat în a doua repriză, în momentul degajării mingii.

”O victorie muncită, în urma unui meci bun, în care meritam să marcăm mai multe goluri. Acesta este singurul regret, dar problema învingătoarei nu se pune în această seară. Pe ei i-a adus în joc acele foarte multe lovituri libere acordate. Doar aşa puteau marca.

Este rău pentru echipă, pentru că atunci când suntem dezbinaţi, lucrurile nu vor merge bine. Important este să fim uniţi! Mai ales influenţaţi de anumite zvonuri, de lucruri care apar în presă şi care nu sunt adevărate. Fanii sunt uşor influenţabili, tocmai de-asta cred că este bine să ne punem la masă împreună şi să susţinem Universitatea Craiova. Orice conflict între spectatori şi jucători, între antrenori şi fotbalişti nu va duce niciodată la nimic bun. Cu toţii vom pierde şi asta sper să înţelegem cu toţii. Astăzi este Mirko, mâine un alt jucător sau alt antrenor...cu siguranţă echipa noastră va pierde. Dezbinaţi, vom pierde!

Eu nu aştept pe nimeni la nicio şedinţă. Am spus deja că dacă nu suntem uniţi, ne va fi greu să câştigăm. Uniţi, vom fi mult mai puternici” a explicat Corneliu Papură la finalul partidei U Craiova - Gaz Metan 3-1.  

Afla mai multe despre: corneliu papură 

viewscnt
Articole similare