Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Corneliu Papură, în stilul său caracteristic şi după victoria cu UTA Arad: "Trei puncte, le-am luat, sunt importante pentru configuraţia clasamentului"

VIDEO | Corneliu Papură, în stilul său caracteristic şi după victoria cu UTA Arad: "Trei puncte, le-am luat, sunt importante pentru configuraţia clasamentului"

Fotbal

Comentarii

Universitatea Craiova s-a impus, luni, pe terenul celor de la UTA Arad, scor 2-1, într-o partidă din etapa a 13-a din Liga 1. Golurile victoriei oltenilor au fost marcate de Alexandru Cicâldău - minutul 13, şi neamţul Reagy Ofosu - minutul 26. Pentru arădeni a marcat Valentin Buhăcianu - minutul 21.

În urma acestui succes, Universitatea Craiova a urcat din nou pe prima poziţie din Liga 1, cu 31 de puncte, unul mai mult decât următoarea clasată FCSB, şi patru peste campioana CFR Cluj. De partea cealaltă, UTA Arad este pe locul 7, cu 17 puncte.

La finalul partidei, Corneliu Papură a comentat în stilul său caracteristic, relaxat, parcă total deconectat la orice miză, deznodământul partidei cu UTA Arad. Cu toate acestea, se gândeşte la următoarele două meciuri, ultimele ale sezonului, cu FCSB acasă, pe 18 decembrie, şi-n deplasare cu CFR Cluj, pe 22 decembrie.

"Trei puncte, le-am luat, sunt importante pentru configuraţia clasamentului. Ne aşteaptă două meciuri grele, ca de altfel toate meciurile. Nici astăzi nu am avut un meci uşor. Ne-am panicat oarecum, puteam să închidem rezultatul, să facem 3-1, dar aşa s-a scris istoria acestui meci. Nu a fost un joc foarte frumos, să avem aceeaşi prestaţie din prima repriză, dar cu toate astea puteam să înscriem al treilea gol. Echipa adversă şi-a creat ocazii pe faze fixe şi nu ne-a pus probleme. Nu contează la maraton, dacă la kilometrul 13-14, eşti pe prima poziţie. Important este la sfârşit", a declarat Corneliu Papură, la finalul partidei cu UTA Arad.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare