Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Corneliu Papură, nemulţumit după înfrângerea cu Viitorul: "Suntem cu toţii nervoşi". Va rămâne pe banca Craiovei?

VIDEO | Corneliu Papură, nemulţumit după înfrângerea cu Viitorul: "Suntem cu toţii nervoşi". Va rămâne pe banca Craiovei?
Comentarii

Corneliu Papură, antrenorul Craiovei, este nemulţumit după înfrângerea cu Viitorul şi pune mare parte din vină pe greşelile personale. El a dezvăluit şi dacă va mai rămâne sau nu pe banca echipei.

"Suntem cu toţii nervoşi. Până în minutul 70 am reuşit să ducem un ritm bun de joc şi să fim superiori adversarului. Apoi a venit un gest care nu se face, mai ales un la meci de o asemenea miză. Era destul de complicat să întoarcem şi mai ales că şansa nu ne-a surâs. Nici în semifinale, nici la 1-0, iar acum ne-am dat autogol", a spus Papură la flash interviul de după meci. 
 
Întrebat de reporterul Telekom Sport dacă va mai rămâne antrenor la Craiova şi după finalul acestui sezon, Papură a răspuns: "Am vorbit, dar trebuie să punem detalii la punct".
 
Tehnicianul în vârstă de 45 de ani a dezvăluit că va fi fanul celor de la Viitorul în finala Cupei României cu Astra, pentru că o victorie a elevilor lui Hagi i-ar califica în UEFA Europa League: "Sper să câştige Viitorul, este o echipă bună şi impune un ritm bun de joc"
 

Afla mai multe despre: papuracraiova 

viewscnt
Articole similare