Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Corneliu Papură nu ştie să piardă. A "uitat" să-l salute pe Mircea Rednic după duelul din Cupa României. "Eu nu am nimic cu el. Nu ştiu de ce a ales aşa"

VIDEO | Corneliu Papură nu ştie să piardă. A "uitat" să-l salute pe Mircea Rednic după duelul din Cupa României. "Eu nu am nimic cu el. Nu ştiu de ce a ales aşa"

Cupa României

Comentarii

Poli Iaşi a reuşit surpriza sferturilor de finală din Cupa României, miercuri seară, în faţa Universităţii Craiova, pe care a învins-o cu un gol marcat în minutele de prelungire ale meciului. Mircea Rednic a radiat la conferinţa de presă, însă au fost şi aspecte care i-au lăsat un gol amar tehnicianului.

Poli Iaşi a condus la două goluri pe tabelă, după golurile reuşite de Nicandro Breeveld (min. 13) şi Ovidiu Horşia (min. 42), iar pauza pica tocmai bine pentru formaţia lui Mircea Rednic. Sau aşa credeau ieşenii. Degeaba şi-a transmis "Puriu" intenţiile tehnico-tactice elevilor săi, căci nu s-au respectat întru totul indicaţiile iar oltenii au egalat pe tabelă, cu doar câteva minute înainte de final, prin acelaşi omniprezent Dan Nistor (min. 55 penalty, min. 90).

Golul izbăvitor pentru moldoveni a fost reuşit de acelaşi Nicandro Breeveld, în minutul 90+2, în momentul în care o parte a fanilor ieşeni se îndreptau către ieşirea din stadion. Mircea Rednic a intrat triumfător la conferinţa de presă de după meci, cu mâinile ridicate, în urale, însă a pus capăt rapid euforiei, alegând cumpătarea.

"O victorie frumoasă, grea, cu multe emoţii, dar emoţiile ni le-am facut noi. La 2-2, am văzut câţiva suporteri plecând, nimeni nu mai credea. Şi eu credeam la acelaşi scenariu, în toată perioada asta. E o victorie meritată, Iaşul pentru prima dată în semifinale, nici nu mă interesează cu cine os ă cădem", a declarat Rednic, după partidă.

În plus, tehnicianul în vârstă de 57 de ani a recunoscut că nu a fost salutat de antrenorul adversarilor, Corneliu Papură, din motive ştiute doar de tehnicianul oltenilor.

"Nu m-a salutat. Chiar îmi pare rău, nu am nimic cu el. Nu ştiu de ce. E bine să ne respectăm pentru că viaţa antrenorilor în România e foarte scurtă. Două-trei meciuri şi demisia imediat. Am păţit-o şi eu aici, nici nu m-am aşezat bine la Iaşi, nici nu am despachetat bagajele şi deja eram plecat", a completat Mircea Rednic.

Se pare că antrenorul oltenilor este supărat pe Mircea Rednic fiindcă le-a luat partea oficialilor de la Gaz Metan Mediaş, jigniţi de antrenorul celor de la Craiova. 

Pentru Poli Iaşi urmează duelul cu Dinamo, de sâmbătă, de pe stadionul "Emil Alexandrescu", din etapa a doua a play-out-ului. De partea cealaltă, Craiova va întâlni pe FCSB, duminică, în etapa a doua a play-off-ului.

Afla mai multe despre: fotbalcorneliu papura 

viewscnt
Articole similare