Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Corneliu Papură vrea să aducă titlul la Craiova, însă nu promite minuni: "Ceea ce ştiu e că muncim toţi pentru a fi cei mai buni"

VIDEO |  Corneliu Papură vrea să aducă titlul la Craiova, însă nu promite minuni: "Ceea ce ştiu e că muncim toţi pentru a fi cei mai buni"

Fotbal

Comentarii

Universitatea Craiova a pierdut amicalul disputat în compania formaţiei elveţiană Aarau, scor 0-1, în cantonamentul din Antalya (Turcia)

Formaţia clasată pe locul al şaptelea în liga secundă din Elveţia a marcat unicul gol al partidei în prelungirile primei reprize. Oltenii au avut o şansă foarte bună de a egala, însă Andrei Ivan a irosit o lovitură de la 11 metri. Antrenor Corneliu Papură nu este interesat de scor, cât este de exprimarea formaţiei sale în teren. În plus, Papură speră ca jucătorii săi să treacă cu bine peste această perioadă de "acumulare fizică" şi să fie pregătiţi pentru a aduce primul titlu de campioană în Craiova, după 19 ani.
 
"Important este să ne atingem obiectivele pregătirii, ca în momentul în care începem campionatul să fim din toate punctele de vedere la cele mai bune standarde pentru a câştiga fiecare meci. Şi eu vreau titlul, aşa e la Craiova tot timpul. Şi ca jucător, că am luat Cupa, că am terminat pe 2, tot timpul aşa a fost. Nu văd nicio presiune în plus, decât să muncim şi să realizăm ce ne dorim. Nu pot să promit nimic, ceea ce ştiu e că muncim toţi pentru a fi cât mai buni", a declarat Corneliu Papură.
 
 

Afla mai multe despre: craiovapapura 

viewscnt
Articole similare