Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Coşmar pentru Vlad Chiricheş în Sassuolo - Inter! E vinovat la primele două goluri încasate. Fundaşul şi-a dat şi autogol

VIDEO | Coşmar pentru Vlad Chiricheş în Sassuolo - Inter! E vinovat la primele două goluri încasate. Fundaşul şi-a dat şi autogol

Serie A

Comentarii

Inter a reuşit să deschidă rapid scorul cu Sassuolo, în minutul patru, după un duel pierdut decisiv de fundaşul român Vlad Chiricheş cu Lautaro Martinez. Apoi, acelaşi Chiricheş a marcat în proprie poartă.

VIDEO | Sassuolo - Inter, pe Telekom Sport 2

Echipa lui Vlad Chiricheş, Sassuolo, a început etapa a noua din Serie A de pe locul secund, iar căpitanul naţionalei României a fost din nou titular. Totuşi, pentru apărătorul central partida a început cum nu se poate mai rău. 

În minutul patru, Chiricheş l-a scăpat din marcaj pe Martinez, iar fotbalistul lui Inter a reuşit să dea mingea şi peste portarul Consigli. Apoi, românul a încercat să respingă mingea din careu cu capul, dar a pierdut duelul fizic cu atacantul advers, iar acesta din urmă a pasat în faţa porţii goale. 

Alexis Sanchez a fost acolo şi a deschis scorul încă din minutul patru. 

Coşmarul lui Chiricheş a continuat. În minutul 14, Sassuolo s-a apărat după o fază fixă, iar românul a avut ghinionul de a fi lovit de o minge trimisă puternic de un adversar. 

Deşi inclusiv portarul Consigli poate fi învinuit pentru primirea celui de-al doilea gol, Chiricheş a fost trecut marcator al celui de-al doilea gol al lui Inter. 

Meciul pentru Vlad Chiricheş s-a terminat în minutul 41. Tricolorul a acuzat o accidentare şi a fost schimbat de antrenorul de la Sassuolo, De Zerbi. 

 

 

Afla mai multe despre: vlad chirichessassuolo intergafe vlad chiriches 

viewscnt
Articole similare