Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cosmin Contra a vorbit despre situaţia lui Nicolae Stanciu: ”A hotărât să rezilieze contractul” Ce decizie a luat selecţionerul

VIDEO | Cosmin Contra a vorbit despre situaţia lui Nicolae Stanciu: ”A hotărât să rezilieze contractul” Ce decizie a luat selecţionerul

Echipa națională

Comentarii

Nicolae Stanciu a ”dezertat” de la Al Ahli, după ce nu a mai fost plătit de aproape cinci luni, iar Cosmin Contra a oferit detalii noi despre situaţia mijlocaşului român.

Contra a explicat că jucătorul a notificat-o pe Al Ahli de mai multe ori, în privinţa problemelor salariale, dar că şeicii n-au luat nicio măsură.

Nu există niciun scandal între Stanciu şi echipa lui. Din ce am înţeles eu, Nicuşor e neplătit din decembrie, a fost foarte răbădător cu echipa din Arabia, dar după foarte multe notificări, împreună cu avocatul au hotărât să rezilieze. Pentru că dacă nu eşti plătit de şase luni, e clar că trebuie să faci ceva ca să recuperezi banii. Din acest punct de vedere nu e niciun conflict, au fost multe notificări date de Stanciu prin avocaţi să fie plătit, nu a fost şi s-a ajuns la această situaţie.

Să sperăm că se va rezolva cât mai repede spre binele jucătorului şi al clublui. Am înţeles că erau mai mulţi jucători. Acum nu ştiu dacă doar el a făcut acest pas sau mai mulţi şi nu ştim de ei.

Budescu are deocamdată probleme fizice şi sper să le rezolve cât mai repede. Să revină la capacitate maximă şi să joace din nou foarte bine la club”, a spus Cosmin Contra.

Afla mai multe despre: contraromania,  

viewscnt
Articole similare