Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cosmin Contra, concluzii după un an de mandat: "Sunt multe lucruri pozitive şi trebuie să fim fericiţi". Cum vede viitorul

VIDEO | Cosmin Contra, concluzii după un an de mandat: "Sunt multe lucruri pozitive şi trebuie să fim fericiţi". Cum vede viitorul

Echipa națională

Comentarii

La un an şi o lună din momentul în care Cosmin Contra a fost numit selecţioner al echipei naţionale, prima reprezentativă a învins, duminică, la Ploieşti, cu scorul de 3-0, selecţionata similară a Lituaniei, în penultima etapă a fazei grupelor Ligii Naţiunilor.

În urma acestui succes, Contra rămâne neînvins pe banca echipei naţionale, în meciurile oficiale.

"De un an de zile văd lucruri pozitive de fiecare dată când vin la echipa naţională. Sunt multe lucruri pozitive şi trebuie să fim fericiţi că există aceste lucruri pozitive", a declarat Cosmin  Contra, în cadrul conferinţei de presă.

Tehnicianul în vârstă de 42 de ani consideră că actuala generaţie de la U21 va asigura viitorul echipei naţionale.

"Încet, încet această generaţie de la tineret va face pasul spre echipa mare şi vor fi viitorul echipei naţionale, asta este clar. Dar să ştiţi că încă nu sunt pregătiţi 100% să facă acest pas spre echipa naţională mare. Una este să joci cu jucători de vârsta ta, de 21 de ani, şi una este să joci cu jucători cu experienţă, jucători care din punct de vedere fizic, pot să te domine.  Nu este uşor să faci pasul spre echipa mare. Când grăbim lucrurile, unii jucători pot să facă doi paşi greşiţi şi să-i pierdem", a mai spus selecţionerul, după victoria categorică obţinută contra Lituaniei.

Afla mai multe despre: contranationalatricolori 

viewscnt
Articole similare