Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cosmin Contra consideră că a pregătit corect partida cu Spania: "Cred că am găsit formula cu care să îi surprindem pe spanioli, însă am jucat cu frică"

VIDEO | Cosmin Contra consideră că a pregătit corect partida cu Spania: "Cred că am găsit formula cu care să îi surprindem pe spanioli, însă am jucat cu frică"

Fotbal

Comentarii

Naţionala României de fotbal a pierdut, în această seară, partida cu Spania, de pe Arena Naţională, scor 1-2 (0-1), într-o partidă din etapa a 5-a a preliminariilor Campionatului European din 2020.

Cosmin Contra, selecţionerul României, a declarat că nu îşi reproşează nimic legat de cum a pregătit tactic partida cu Spania, sau jucătorii pe care i-a aruncat în luptă contra ibericilor. Unica problemă a fost faptul că elevii său au acordat prea mult respect fostei campioane a Europei şi a lumii.

"Depindem de noi fiindcă avem 3 meciuri acasă şi unul în deplasare pe care trebuie să le câştigăm. Dacă vom avea nevoie de un punct în Spania, ne vom juca calificarea în Spania. Orice meci în pierzi, şansele devin mai mici. Din punct de vedere tactic, cred că am găsit formula cu care puteam să-i surprindem pe spanioli. Am intrat cu frică în prima repriză, chiar dacă le-am spus să nu facă asta. Teama de a face ceea ce am făcut în a doua repriză. Din păcate, începem să jucam când avem un handicap de două goluri şi jucăm bine pe final. Ar trebui să facem acest lucru de la început, dar din păcate nu am reuşit. O sa analizam partida din această seara şi să vedem ce am fi putut face mai mult", a spus Contra, la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare