Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cosmin Contra după eliminarea României U21: "Au fost şi lucruri negative, dar mai multe pozitive". A dezvăluit jucătorii de la U21 pe care îl va lua la naţionala mare

VIDEO | Cosmin Contra după eliminarea României U21: "Au fost şi lucruri negative, dar mai multe pozitive". A dezvăluit jucătorii de la U21 pe care îl va lua la naţionala mare

Echipa națională

Comentarii

Cosmin Contra, selecţionerul României, a oferit prima reacţie după eliminarea României, în semifinalele Campionatului European U21. De asemenea, selecţionerul a vorbit şi despre jucătorii care vor face pasul la prima reprezentativă.

"Le-am transmis ce am avut de transmis, eu sunt extrem de mulţumit, au făcut o performanţă istorică. Au pierdut astăzi o singură repriză, sunt lucruri foarte pozitive, sunt lucruri care trebuie analizate, trebuie îmbunătăţite anumite lucruri pe care le facem greşit. Au fost şi lucruri negative, dar mai multe pozitive. Am adus lumea la stadion, suporterii au stat cu sufletul la gură, iar asta înseamnă că echipa naţională intră în inimile fanilor", a fost prima reacţie a lui Contra după înfrângerea cu 2-4 împotriva Germaniei. 

Întrebat şi dacă îi va lua pe eroii de la sub 21 de ani la prima reprezentativă, Contra rămâne consecvent: "Ei deja au făcut pasul la echipa mare. Cei care au confirmat şi mai sunt alţii care pot să facă pasul oricând".

Pentru meciurile cu Norvegia şi Malta, Contra a selecţionat şase jucători de la echipa U21: Andrei Radu, Ionuţ Nedelcearu, Dennis Man, Alexandru Cicâldău, Ianis Hagi şi George Puşcaş. În plus, în lotul echipei mari s-a mai regăsit şi Tudor Băluţă, convocat în premieră la naţionala U21 la Campionatul European, în timp ce Cristian Manea, un obişnuit al lotului mare, a fost în cantonament cu selecţionata lui Rădoi. Aşadar, ne aşteptăm să vedem aceste nume de acum la prima reprezentativă. 

Totodată, Contra a afirmat că speră ca şi selecţionata pe care o antrenează el să scoată lumea în stradă. 

Afla mai multe despre: cosmin contraromania u21echipa nationala 

viewscnt
Articole similare