Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cosmin Contra garantează plata salariilor şi anunţă transferuri noi la Dinamo: "Este un proiect serios. Ne mai dorim 3-4 jucători"

VIDEO | Cosmin Contra garantează plata salariilor şi anunţă transferuri noi la Dinamo: "Este un proiect serios. Ne mai dorim 3-4 jucători"

Dinamo București

Comentarii

Cosmin Contra garantează pentru proiectul de la Dinamo şi a explicat care este situaţia jucătorilor care nu şi-au primit salariul. Totodată, Contra anunţă noi transferuri la echipă.

Antrenorul lui Dinamo recunoaşte că există jucători cu restanţe, însă mulţi fotbalişti sunt de puţin timp la echipă şi din acest motiv nu au primit, până acum, un salariu. Contra s-a dat exemplu chiar pe el.

"Nu cred că inspirăm teamă, probabil că este un proiect. Se vede că este un proiect serios, s-au adus jucători de calitate, e clar că sunt anumiţi jucători cu restanţe financiare, dar cei care au venit noi încă nu s-a acumulat acea lună pentru a se plăti salariile. Nici noi, antrenorii, nu am avem o lună. Din punctul ăsta de vedere, salariile vor fi plătite, cu toată convingerea până la ora meciului cu UTA, vor fi plătite", a spus Contra într-o conferinţă de presă. 

Contra a anunţat alte câteva transferuri de calitate la echipă, însă recunoaşte că nu a fost luată o decizie în cazul lui Diego Capel, fost jucător la Sevilla: "Până se termină perioada de transferuri ne dorim să mai aducem 3-4 jucători care să îmbunătăţească valoarea lotului. Sezonul este lung şi avem nevoie de cât mai mulţi jucători de calitate, împrună cu cei tineri, să formeze un grup care să aibă rezultate cât mai bune".

Dinamo - UTA se joacă luni, de la ora 21:00, în direct la Telekom Sport 1. 

 

Afla mai multe despre: contradinamo 

viewscnt
Articole similare