Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Cosmin Contra, încrezător în şansele CFR-ului contra Sevillei: "Dan Petrescu ştie ce trebuie să facă"

VIDEO | Cosmin Contra, încrezător în şansele CFR-ului contra Sevillei: "Dan Petrescu ştie ce trebuie să facă"

CFR Cluj

Comentarii

Cosmin Contra este încrezător în şansele CFR-ului în returul cu FC Sevilla, din şaisprezecimile de finală ale Europa League, care va putea fi urmărit în direct la Telekom Sport şi live video pe site-ul telekomsport.ro.

După 1-1 în Gruia, CFR Cluj înfruntă, joi, de la ora 22:00, FC Sevilla, în cea de-a doua manşă a şaisprezecimilor de finală din Europa League, iar fostul selecţioner crede că echipa lui Dan Petrescu poate produce surpriza pe Ramon Sanchez Pizjuan.

"Până la meciul cu Getafe, s-a vorbit chiar şi de înlocuirea lui Lopetegui, aşa că nu trece printr-un moment foarte bun. Acum, cu această victorie la Getafe, care o duce pe loc de Champions League, lucrurile s-au mai liniştit la nivel de conducere şi de suporteri.

Nici ei nu au trecut printr-o perioadă foarte bună. Şi Sevilla poate să facă meciuri foarte bune, cum a fost cel de duminică, dar în acelaşi timp poate să facă meciuri mai puţin bune şi orice adversar poate să câştige.

Eu cred că Dan Petrescu, cunoscându-l, a pregătit foarte bine acest retur, ştie ce trebuie să facă pentru a nu le da posibilitatea celor de la Sevilla să marcheze goluri şi ştiu că pe contraatac sau la o fază fixă are posibilitatea să pună în pericol poarta Sevillei", a declarat Cosmin Contra, pentru Telekom Sport.

Sevilla - CFR Cluj, 22:00, Telekom Sport 1

Sevilla şi CFR Cluj se întâlnesc, joi, de la 22:00, în direct la Telekom Sport 1, în returul 16-imilor Europa League, iar scorul va începe de la 1-1. Spaniolii sunt favoriţi, dar campionii României au făcut câteva victime cu nume în acest sezon european.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe