Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cosmin Contra, încrezător în şansele CFR-ului contra Sevillei: "Dan Petrescu ştie ce trebuie să facă"

VIDEO | Cosmin Contra, încrezător în şansele CFR-ului contra Sevillei: "Dan Petrescu ştie ce trebuie să facă"

CFR Cluj

Comentarii

Cosmin Contra este încrezător în şansele CFR-ului în returul cu FC Sevilla, din şaisprezecimile de finală ale Europa League, care va putea fi urmărit în direct la Telekom Sport şi live video pe site-ul telekomsport.ro.

După 1-1 în Gruia, CFR Cluj înfruntă, joi, de la ora 22:00, FC Sevilla, în cea de-a doua manşă a şaisprezecimilor de finală din Europa League, iar fostul selecţioner crede că echipa lui Dan Petrescu poate produce surpriza pe Ramon Sanchez Pizjuan.

"Până la meciul cu Getafe, s-a vorbit chiar şi de înlocuirea lui Lopetegui, aşa că nu trece printr-un moment foarte bun. Acum, cu această victorie la Getafe, care o duce pe loc de Champions League, lucrurile s-au mai liniştit la nivel de conducere şi de suporteri.

Nici ei nu au trecut printr-o perioadă foarte bună. Şi Sevilla poate să facă meciuri foarte bune, cum a fost cel de duminică, dar în acelaşi timp poate să facă meciuri mai puţin bune şi orice adversar poate să câştige.

Eu cred că Dan Petrescu, cunoscându-l, a pregătit foarte bine acest retur, ştie ce trebuie să facă pentru a nu le da posibilitatea celor de la Sevilla să marcheze goluri şi ştiu că pe contraatac sau la o fază fixă are posibilitatea să pună în pericol poarta Sevillei", a declarat Cosmin Contra, pentru Telekom Sport.

Sevilla - CFR Cluj, 22:00, Telekom Sport 1

Sevilla şi CFR Cluj se întâlnesc, joi, de la 22:00, în direct la Telekom Sport 1, în returul 16-imilor Europa League, iar scorul va începe de la 1-1. Spaniolii sunt favoriţi, dar campionii României au făcut câteva victime cu nume în acest sezon european.

Afla mai multe despre: contra 

viewscnt
Articole similare