Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cosmin Contra, iritat pe finalul conferinţei de presă: ”Nimeni nu vede această schimbare!” Ce l-a enervat

VIDEO | Cosmin Contra, iritat pe finalul conferinţei de presă: ”Nimeni nu vede această schimbare!” Ce l-a enervat

Echipa națională

Comentarii

Cosmin Contra este supărat pe comentariile care susţin că naţionala trece printr-o criză de rezultate şi de joc. Selecţionerul României a reamintit că naţionala este neînvinsă în 2018.

Jocul României, dar şi rezultatele au fost criticate şi în mandatul lui Cosmin Contra. Selecţionerul ne îndeamnă, însă, să privim partea plină a paharului, faptul că România n-a pierdut niciun meci în 2018.

”Dacă în România am ajuns ca, în 2018 echipa naţională, care nu a pierdut niciun meci, sau jucătorii nu au pierdut niciun meci în 2018, indiferent că este oficial sau amical, vorbim despre eşecuri, atunci nu ştiu ce se poate pe viitor întâmpla. La două, trei înfrângeri la rând, am fi crucificaţi toţi. Cu mine au debutat deja 13 jucători, dintre care foarte mulţi tineri. Echipa naţională este neînvinsă în 2018 şi nu ştiu ce-şi mai doreşte presa din România, suporterii din România, dacă ei nu văd această schimbare în bine la echipa naţională, atunci înseamnă că doar eu o văd şi cei din jurul meu, inclusiv Federaţia o vede, dar restul nu văd această schimbare”, a declarat Cosmin Contra.

Afla mai multe despre: cosmin contraromaniafrfnationala 

viewscnt
Articole similare