Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cosmin Contra, la prima înfrângere într-un meci oficial pe banca României: "Sufăr foarte mult". Promisiunea pentru suporteri

VIDEO | Cosmin Contra, la prima înfrângere într-un meci oficial pe banca României: "Sufăr foarte mult". Promisiunea pentru suporteri

Echipa națională

Comentarii

Meciul de pe Friends Arena, terminat cu scorul de 2-1 pentru Suedia, a fost prima înfrângere pentru Cosmin Contra într-un meci oficial pe banca "tricolorilor". Selecţionerul, trist şi mâhnit la conferinţa de presă, le-a făcut o promisiune suporterilor naţionalei.

"Sufăr foarte mult la înfrângeri şi e clar că nu-mi pică bine această înfrângere", a spus Contra, care a mai înregistrat o înfrângere doar cu Olanda, 0-3, într-un meci amical. "Dacă au câştigat, au fost mai buni ca noi în seara asta, cel puţin în prima repriză. Dacă am fi jucat la fel de prost şi în a doua repriză cum am jucat în prima repriză, aş fi zis că suntem net inferiori", a mai spus selecţionerul. 

Patru victorii are Contra în meciurile oficiale, 3-1 cu Kazakhstan, 2-1 în deplasare cu Lituania, 3-0 cu Lituania acasă şi 1-0 în Muntenegru. La acestea se mai adaugă egaluri cu Danemarca (1-1), Muntenegru (0-0), Serbia (2-2 şi 0-0). 

Contra le-a făcut şi o promisiune fanilor, care s-au deplasat în număr mare în Suedia: "Eu vreau să le mulţumesc, îmi pare tare rău că nu am putut să le dăm cel puţin jumătate de bucurie, măcar un egal. Vom face tot ce depinde de noi să ne calificăm pentru anul următor".

Afla mai multe despre: cosmin contraromaniainfrangere 

viewscnt
Articole similare