Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cosmin Contra, nevoit să facă schimbări în meciul cu Muntenegru: "Avem jucători care au mici probleme medicale"

VIDEO | Cosmin Contra, nevoit să facă schimbări în meciul cu Muntenegru: "Avem jucători care au mici probleme medicale"

Echipa națională

Comentarii

Înainte de meciul cu Muntenegru, decisiv pentru configuraţia finală grupei din Liga Naţiunilor, dar şi pentru viitorul echipei naţionale în prelimariile pentru Euro 2020, Cosmin Contra se confruntă cu probleme de lot şi va fi nevoit să schimbe primul "11" marţi seară.

"Avem jucători care au mici probleme medicale, mai avem un antrenament, vom vedea cum va fi starea lor şi vedem şi ceilalţi cum se recuperează. E clar că vom aduce câţiva jucători proaspeţi, ne va aştepta un meci extrem de greu", a declarat Contra la conferinţa de presă premergătoare meciului. 

Selecţionerul a avut probleme şi înainte de meciul cu Lituania, atunci când Andrei Ivan a părăsit cantonamentul accidentat, iar Mitriţă nu a putut fi folosit din cauza unei probleme minore. După partida de sâmbătă seară, România a mai pierdut un jucător în persoana lui Romario Benzar. 

Tot la conferinţa de presă, Contra a afirmat că va fi o partidă grea, echipa Muntenegrului este una periculoasă, în special pe jocul de contraatac: "Ne va aştepta un meci greu, suntem conştienţi că întâlnim un adversar greu, dar suntem pregătiţi să dăm tot ce avem mai bun ca să câştigăm". 

În locul celor care au părăsit cantonamentul, Ivan şi Benzar, Contra a decis să nu cheme niciun jucător. 

Afla mai multe despre: echipa nationalaromaniaaccidentatiliga natiunilorromania muntenegru 

viewscnt
Articole similare