Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cosmin Contra şi-a certat jucătorii pentru că au tratat-o lejer pe UTA şi anunţat că transferul lui Diego Capel a picat: "E greu să aibă loc în echipă!"

VIDEO | Cosmin Contra şi-a certat jucătorii pentru că au tratat-o lejer pe UTA şi anunţat că transferul lui Diego Capel a picat: "E greu să aibă loc în echipă!"

Dinamo București

Comentarii

Cosmin Contra (44 de ani) a vorbit despre înfrângerea cu UTA, la flash-interviu, şi printre altele a anunţat că transferul lui Diego Capel la Dinamo a picat. "Guriţă" a felicitat-o pe UTA pentru succesul istoric obţinut în Ştefan cel Mare şi şi-a certat elevii pentru că i-au tratat de sus pe arădeni.

Contra a vorbit şi despre derby-ul FCSB - Dinamo, care urmează etapa viitoare. Antrenorul "câinilor" nu crede că mai e nevoie de motivare suplimentară pentru jucători înainte de derby.

"Felicitări Utei, în primul rând, pentru cele 3 puncte, dar eu cred că până la urmă, dacă nu tratezi fotbalul cu seriozitate şi intri relaxat pe teren şi permiţi anumite lucruri unei echipe ca UTA... Prima repriză am dominat-o până la faza penalty-ului, în care facem cadou penalty-ul. Ei n-au ajuns la poartă în prima repriză. Am avut incursiuni în prima repriză, dar nu am avut seriozitatea de a trata fazele în ultimii 20 de metri, să le tratăm cum trebuie. Este o palmă jucătorilor, că ne-am crezut, după jocul foarte bun din a doua repriză cu Botoşani şi jocul foarte bun de la Mediaş, din a doua repriză şi câştigând meciul de la Botoşani, am crezut că intrăm pe teren şi vom defila cu UTA. Le-am şi atras atenţia toată ăptămâna. Se pare că sunt principalul vinovat de această înfrângere, pentru că n-am ajuns la jucători.

Vom stabili anumite lucruri, pentru că nu putem să continuăm aşa. Pierdem luciditatea, mai ales după primirea golului, în repriza a doua n-am avut luciditatea, chiar dacă am dominat copios a doua repriză, nu am avut luciditate, nu am adus mingea la margine, cu toate că am insistat foarte mult să aducem mingea la margine. Nu ştiu dacă s-au românizat, dar s-au relaxat. Au crezut că după o victorie, intrăm pe teren şi câştigăm cu tricoul pus pe noi. E foarte greu să câştigi aşa.



La un derby nu cred că jucătorii au nevoie de motivare. Grupul e puternic, din punctul meu de vedere, dar mai avem de lucru. Suntem aici să muncim şi să arătăm sâmbătă, în derby, să arătăm mai bine"
, a spus Cosmin Contra, la Telekom Sport.

În ceea ce priveşte transferul lui Capel, Contra a spus că fostul fotbalist al Sevillei nu mai are loc la Dinamo şi transferul său a picat. Nu l-a convins pe "Guriţă" în probe. "Nu că nu a fost o soluţie. Noi avem o limită de străini în lot şi avem alte priorităţi în momentul de faţă. Nu că nu mai putea, dar dacă venea acum 3 săptămâni, poate aletele ar fi fost datele problemei. Dar după ce am făcut achiziţiile pe care le-am făcut, mai ales pe posturile alea, e greu să mai aibă un loc în echipă. La antrenamente nu a arătat rău, a avut dorinţă şi am zis, dacă venea acum 3 săptămâni, poate altele ar fi fost datele problemei", a mai spus Contra.

Afla mai multe despre: cosmin contradinamoreactiediego capelvideo 

viewscnt
Articole similare