Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cosmin Contra, supărat după o nouă înfrângere suferită de Dinamo: "Nu sunt mulţumit!". Ce a spus despre penalty-ul care a decis meciul

VIDEO | Cosmin Contra, supărat după o nouă înfrângere suferită de Dinamo: "Nu sunt mulţumit!". Ce a spus despre penalty-ul care a decis meciul

Dinamo București

Comentarii

Cosmin Contra (44 de ani), antrenorul lui Dinamo, a reacţionat la finalul unei noi înfrângeri suferite de echipa sa, 0-1 cu U Craiova. "Guriţă" a spus că nu e mulţumit de jocul elevilor săi şi a vorbit despre mai multe subiecte legate de "câini" şi nu numai.

Contra a analizat prestaţiile jucătorilor noi veniţi şi a vorbit despre penalty-ul care a decis meciul, pe care l-a catalogat drept unul corect acordat.

"Nu sunt mulţumit de jocul echipei, poate cel mai slab meci de la meciul cu Chindia din deplasare.  Nu că am făcut un meci slab, n-am avut prospeţime, viteză de joc, penalty-ul care împotriva noastră ne-a făcut să avem plumb în picioare N-am mai avut limpezime în idei, jucători tehnici, jucători care mă aşteptam mult mai mult de la ei Am întâlnit liderul, o echipă foarte bună, închegată, cu un antrenor cu experienţă, dar mă aşteptam la mai mult de la ei, de la jucătorii mei. După penalty, cum am mai zis, n-am reuşit să jucăm repede împotriva unei echipe care s-a apărat foarte bine, în multe momente ne-a făcut şi un pressing avansat, am riscat pe finalul meciului destul de mult, am avut şi câteva ocazii, dar până la urmă o înfrângere şi din păcate nu putem să câştigăm.  

(n.r. - despre jucătorii noi) Venit de zece zile, nu putem să-i cerem lui Aleix Garcia să câştige...e un joc de echipă, colectiv, trebuie să analizăm bine acest joc şi să ne pregătim bine săptămâna asta, ne aşteaptă un meci la fel de greu la Sepsi, dacă nu câştigăm foarte repede, se complică lucrurile.



Chiar sunt preocupat de situaţia în care suntem, dar... Mă aşteptam să avem mai multe puncte, dar din păcate trebuie să revin la deciziile de arbitraj. 7 etape, 7 greşeli de arbitraj împotriva lui Dinamo  Nu ştiu din ce cauză, Comisia Centrală prin şefii pe care îi are nu analizează foarte bine această situaţie, nu zic că nu a fost penalty, nu zic că n-a ost penalty la meicul cu UTA, nu zic că azi nu a fost penalty, cu toate că maniera asta de a-l avertiza pe Puljic înainte de a fluiera penalty a lui Horaţiu Feşnic şi Constantin care e un jucător cu experienţă, înainte să ajungă mingea sau să dea în minge s-a băgat între el şi Puljic şi a forţat acest penalty, eu nu zic că n-a fost.  Dar dacă la meciul cu Sibiu nu se dă penalty la Fabbrini, dacă la meciul cu UTA o mână în careu şi nu se dă penalty, 3 meciuri la rând ni se dau penalty şi ni se pune aşa un meci împotrivă de fiecare dată. La meciul cu Steaua, 2-2, un penalty inexistent, azi foarte uşor acordat la ffaze care se întâmplă în careu zece, poate şi noi am avut ţineri şi noi am căzut în careu. Şi noi am căzut un careu, ei au căzut în careu, le-au fluierat penalty, din păcate sunt preocupat. Indiferent că azi am făcut un meci slab, recunosc că n-am avut prospeţimea de la alte jocuri, am întâlnit şi un adversar foarte bun, maniera de arbitraj împotriva lui Dinamo mă face să fiu foarte îngrojorat.  

Sper să fie doar greşeli omeneşti, dar tind să cred că deja la fiecare meci al lui Dinamo....nu ştiu ce să mai cred..  

(n.r. - Aţi vorbit cu Puljic?) Mi-a zis că Constantin s-a băgat în faţa lui, e şi o imagine, o am pe telefon în care se ţin reciproc la iecare fază în careu, între un atacant şi un fundaş, pune mâna pe el, dar când simte mâna pe el, Constantin se pune în genunchi, ţipă, domnul Horaţiu Feşnic, auzind ţipătul şi avertizând înainte de fază, a fluierat.  

Sunt foarte dezamăgit, de 6 etape de când sunt eu 3 etape consecutive cu penalty împotriva lui Dinamo şi cred că nu ştiu dacă e dorită Dinamo în play off, chiar dacă s-a început un proiect nou şi atunci trebuie să fim puternici şi să încercăm să fim mai atenţi şi să jucăm şi împotriva deciziilor de arbitraj.   

(n.r. - despre transferuri) Acum important e să devenim o echipă în cel mai scurt timp, băieţii să-şi facă o autocritică în seara asta pentru că chiar nu am arătat bine în seara asta, în ciuda penalty-ului acordat împotriva noastră, mă aşteptam să jucăm altceva, să fim mai limpezi în cap, dar se pare că acest penalty ne-a turnat plumb în picioare.  

(n.r. - despre naţională) Întotdeauna rolul de selecţioner  e un rol foarte greu, în care dacă câştigi eşti bun, dacă pierzi, la primul eşec vei fi criticat foarte tare, Mirel trebuie să fie tare, să analizeze, sigur va analiza ce s-a întâmplat în cele 3 meciuri, sunt alături de el şi ştiu că munceşte foarte mult şi bine şi sigur va lua deciziile corecte de acum înainte.  Va trebui să avem răbdare pentru că e un schimb de generaţii, au început şi jucătorii noştri să se transfere prin campionate puternice, au început să joace acolo şi probabil în viitorul apropiat vom avea o naţională mai puternică"
, a spus Cosmin Contra, la finalul meciului.

Afla mai multe despre: cosmin contradinamoreactieliga 1 

viewscnt
Articole similare