Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cosmin Frăsinescu, după înfrângerea de la Sibiu, a şaptea din ultimele opt etape: "Ne-am lovit la cap şi suntem la Terapie Intensivă"

VIDEO | Cosmin Frăsinescu, după înfrângerea de la Sibiu, a şaptea din ultimele opt etape: "Ne-am lovit la cap şi suntem la Terapie Intensivă"

Fotbal

Comentarii

Poli Iaşi a pierdut, sâmbătă, partida din deplasare cu FC Hermannstadt, scor 0-1 (0-1), într-un duel programat în etapa a 22-a din Liga 1. Căpitanul moldovenilor, jucătorul cu cele mai multe prezenţe în Liga 1 în activitate, Cosmin Frăsinescu, consideră că situaţia echipei sale este critică.

Hermannstadt a învins cu noroc pe Poli Iaşi, sâmbătă, pe teren propriu, unicul gol al meciului fiind marcat de Romario Pires, în minutul 13, după ce şutul său a fost deviat în propria poartă de fundaşul african Diallo. Moldovenii au rămas fără victorie în ultimele opt etape, în care au înregistrat şapte înfrângeri şi un egal. Situaţia din clasament îl îngrijorează pe Cosmin Frăsinescu, jucătorul care a debutat pe prima scenă a fotbalului românesc în ediţia 2004/2005, într-un meci FCSB-Gloria Bistriţa, scor 2-0. Poli Iaşi este pe locul 11, cu 22 de puncte, fiind în hora pentru salvarea de la retrogradare.
 
"(Unde s-a decis meciul din această seară?) La eliminare. Un nou eşec, chiar dacă am luat gol repede speram să întoarcem rezultatul dar din păcate am jucat în inferioritate numerică. Cred că repriza a doua am jucat mult mai bine decât ei şi în 10 oameni încercăm să vedem partea bună a lucrurilor deşi încercăm să vedem partea bună de vreo 3 luni şi din rău în mai rău dăm. Nu am nicio explicaţie, nu ştiu. Am început nesperat de bine pentru toată lumea, am urcat prea sus, de sus am picat şi am dat cu capul de asfalt şi acum suntem la terapie intensivă. Sperăm vacanţa asta să ieşim la recuperare şi după recuperare să fim mai puternici. În play out toată lumea are emoţii, campionatul e destul de strâns, se vor înjumătăţi punctele şi va fi care pe care. Important e ca ultimele 4 meciuri să acumulăm mai multe puncte pentru a începe play out-ul mult mai încrezători. E foarte frustrant, încercăm să găsim explicaţii dar trebuie să facem lucruri. Degeaba căutăm explicaţii. Jucăm bine, după aia dintr-o dată picăm, lucruri pe care le vede toată lumea dar nu putem să le explicăm, nu ştim ce se întâmplă", a declarat fostul jucător de la Gloria Bistriţa, Gaz Metan sau Universitatea Craiova.
 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare