Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cosmin Olăroiu, dezamăgit de Marele Derby: "A fost puţină determinare, dar cam atât, din păcate”

VIDEO | Cosmin Olăroiu, dezamăgit de Marele Derby: "A fost puţină determinare, dar cam atât, din păcate”

FCSB

Comentarii

Dinamo a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), formaţia FCSB, în etapa a XXV-a a Ligii I. FCSB a evoluat în inferioritate numerică din finalul primei reprize. La meci a asistat şi Cosmin Olăroiu, antrenorul formaţiei Jiangsu Suning (China) şi fost antrenor al roş-albaştrilor.

Fostul tehnician al roş-albaştrilor, Cosmin Olăroiu a fost şi el prezent la derbyul Ligii 1. La final a catalogat meciul drept unul bun, datorită atmosferei din tribune: ”Un meci calitativ nu extraordinar, dar datorită atmosferei din tribună şi rivalităţii de foarte mult timp dintre cele două echipe, cred că a fost puţină determinare, ambiţie... dar cam atât, din păcate” a spus Olăroiu, după meci.

Întrebat dacă FCSB are un joc plăcut ochiului, tehnicianul lui Jiangsu Suning a explicat: ”Nu pot să judec, au fost nişte circumstanţe... au luat un cartonaş roşu, până atunci meciul era altul, după aceea au gestionat într-un mod diferit meciul şi probabil asta i-a costat. Nu ştiu dacă au pierdut titlul, ei ştiu. Nu ştiu nici măcar câte puncte au” a mai declarat fostul antrenor al roş-albaştrilor.

Unul dintre cei mai bine cotaţi antrenori români ai momentului a vorbit şi despre echipa sa de club, care momentan se află încă în cantonament, întrucât startul campionatului din China a fost amânat: ”Ne pregătim, campionatul s-a amânat.... am făcut o pauză acum, după care vom relua pregătirile. Aşteptăm să vedem când începem sezonul. Nu mi-e teamă. E o situaţie foarte delicată, e o tragedie, însă noi am fost în pregătiri, am fost departe de locul acela şi aşteptăm. Deocamdată suntem în aşteptare” a mărturisit Cosmin Olăroiu.

Afla mai multe despre: cosmin olăroiu 

viewscnt
Articole similare