Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Costel Enache a anunţat când echipa sa se întoarce la Sibiu. Anunţul oficial cu privire la stadionul lui FC Hermannstadt

VIDEO | Costel Enache a anunţat când echipa sa se întoarce la Sibiu. Anunţul oficial cu privire la stadionul lui FC Hermannstadt

Hermannstadt​

Comentarii

FC Hermannstadt a jucat doar pentru o scurtă perioadă, cu adevărat, pe teren propriu, după promovarea în Liga 1. Şi în al doilea sezon în primul eşalon, sibienii au trebuit să joace, practic, toate meciurile în deplasare, dar lucrurile se vor regla în scurt timp.

Costel Enache, tehnicianul de pe banca celor de la FC Hermannstadt, a anunţat când echipa sa se va întoarce pe stadionul "Municipal" din Sibiu: "Din ce ştiu eu lucrările continuă şi sunt în grafic doar că vorbim de o lucrare de amploare şi pot apărea mereu probleme. Sperăm ca pe final de octombrie sau începutul lui noiembrie să revenim acasă pentru că e bine să avem identitatea noastră şi casa noastră. Nicăieri nu-i ca acasă e o vorbă pe care noi o simţim în momentul ăsta", a declarat Enache într-o conferinţă de presă. 

Antrenorul în vârstă de 46 de ani a vorbit şi despre următorul adversar al echipei sale, FC Botoşani, care a eliminat miercuri seară CFR Cluj din Cupa României: "Ne întâlnim des cu situaţii de genul ăsta. Nu reprezintă absolut nimic mai mult decât un alt meci, energiile, concentraea sunt toate pentru echipa la care lucrez acum. Am amintiri şi am şi prietenii făcute la Botoşani, e absolut normal într-o meserie ca a noastră", a mai spus Enache, care a antrenat în trecut la Botoşani. 

Tot miercuri, Hermannstadt s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României după o victorie la limită, 1-0, împotriva nou-promovatei Chindia Târgovişte. FC Hermannstadt - FC Botoşani se joacă sâmbătă, de la 14:30, în direct la Telekom Sport 1. 

Afla mai multe despre: costel enachefc hermannstadt 

viewscnt
Articole similare