Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Costel Enache a izbucnit după înfrângerea de la Recea şi şi-a anunţat demisia în direct: "Să mă ia dracu' dacă înţeleg ceva, m-am săturat"

VIDEO | Costel Enache a izbucnit după înfrângerea de la Recea şi şi-a anunţat demisia în direct: "Să mă ia dracu' dacă înţeleg ceva, m-am săturat"

Liga 2

Comentarii

La doar cinci zile de la eliminarea din Cupa României, în urma meciului cu Viitorul Târgu Jiu, U Cluj a suferit o nouă înfrângere greu de suportat. Echipa lui Costel Enache a cedat în deplasarea de la Comuna Recea, scor 0-1, iar antrenorul şi-a anunţat demisia la finalul partidei.

"Adevărul că nici noi nu am fost foarte, foarte activi, dar a fost greu să înţeleg de ce nu au aplicat jucătorii ceea ce am pregătit. Eu o să îmi asum tot ce se întâmplă aici, dar să mă ia dracu dacă înţeleg alţi factori care influenţează jocul.

Poate trebuia să practicăm un joc mai pragmatic, poate nu am gestionat bine săptămâna, antrenamentele... Dracu mai ştie ce am făcut greşit. Dar m-am săturat să îmi iau castane numai eu, m-am săturat să dau explicaţii numai eu, m-am săturat să îmi crape obrazul de ruşine, să mă vadă ai mei trist şi să plătesc numai eu.

Eu după meci m-am dus la conducători şi le-am spus: <<Nu gestionez situaţia, căutaţi pe altcineva, plec, nu e ok>>. Îmi asum eşecul, îmi asum lucrurile astea, nu ţin de un scaun şi nu vreau să fiu eu în prim plan. Văd că toată lumea lasă lucrurile la voia întâmplării şi rămânem unii în bătaia vântului" , a spus Costel Enache.

În urma înfrângerii de la Comuna Recea, U Cluj a rămas pe locul 8 în clasament, cinci puncte în spatele liderului U Craiova 1948, care are şi un meci mai puţin disputat faţă de ardeleni.

Afla mai multe despre: costel enache 

viewscnt
Articole similare