Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Costel Enache, concluzii după victoria cu Chiajna: "N-am multe de spus decât să felicit jucătorii". Cum a comentat faza penalty-ului

VIDEO | Costel Enache, concluzii după victoria cu Chiajna: "N-am multe de spus decât să felicit jucătorii". Cum a comentat faza penalty-ului

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Costel Enache, şi-a felicitat jucătorii pentru succesul cu Concordia Chiajna. Este cel de-al doilea succes consecutiv pentru giurgiuveni cu Costel Eanche pe banca tehnică.

"Am avut nevoie de jucători dinamici în zona centrală, pentru că adversarul obţinuse posesia. N-am multe de spus decât să felicit jucătorii. Au intrat greu în joc, dar apoi au făcut un joc cu atitudine şi determinare, ceea ce vreau de la ei, şi mă bucură foarte mult.

E clar, am spus-o de când am venit şi ştiam dinainte să vin la Astra, e un lot cu multă calitate. E important să-şi găsească resursele fizice şi mentale", a declarat Costel Enache, la Telekom Sport.

Costel Enache a refuzat să se pronunţe în privinţa fazei controversate în urma căreia echipa sa a beneficiat de penalty-ul din care Alibec a dus scorul la 2-1.

"Poziţionarea mea a fost departe, n-am apucat să văd nimic din reluări. Înţeleg adversarii, şi eu sufăr când pierdem, dar ei trebuie să-şi gestioneze lucrurile", a încheiat Enache.

Formaţia Astra Giurgiu a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a 19-a a Ligii 1.

Afla mai multe despre: enacheastrachiajna 

viewscnt
Articole similare