Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Costel Enache, dezamăgit după egalul cu Farul Constanţa: "Am intrat puţin deconectaţi şi am crezut că jocul va fi mai uşor"

VIDEO | Costel Enache, dezamăgit după egalul cu Farul Constanţa: "Am intrat puţin deconectaţi şi am crezut că jocul va fi mai uşor"

Fotbal

Comentarii

Petrolul n-a reuşit să câştige pe teren propriu cu Farul, 0-0, în etapa a 23-a din Liga a 2-a, iar Costel Enache a fost foarte supărat la finalul meciului. Antrenorul "lupilor" a spus că nu e deloc mulţumit de cum a arătat echipa sa în prima repriză. Totuşi, Enache a identificat şi un plus după partida cu "marinarii" lui Ciprian Marica şi Ianis Zicu.

"Găzarii" au irosit ocazii importante şi meciul cu Farul s-a terminat 0-0, pe "Ilie Oană". Costel Enache a reacţionat la flash-interivu, la Telekom Sport.

"Sunt puţin supărat sau chiar mai mult supărat pe prima repriză pentru că am intrat puţin deconectaţi şi am crezut că lipsa celor doi, trei jucători din echipa de bază a adversarului, jocul va fi mai uşor. Realitatea ne-a dat peste nas şi a trebuit să muncim până în ultimele minute. Rămâne partea defensivă plusul, pentru că avem două jocuri fără gol primit dar din păcate noi suntem dependeţi de puncte şi de victorii. Ne-am propus un obiectiv şi pentru noi fiecare pas greşit înseamnă enorm şi atunci simţind lucrurile astea categoric că apar şi energiile astea mai puţin controlabile", a spus Costel Enache.

În urma acestui egal, Petrolul a rămas pe locul cinci în clasament, cu 35 de puncte, în timp ce Farul e pe locul opt, cu 33 de puncte.

Afla mai multe despre: fotbalfarulpetrolulenache 

viewscnt
Articole similare