Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Costel Enache după înfrângerea din amicalul cu Orenburg: ”Aş fi vrut să fim mai organizaţi”

VIDEO | Costel Enache după înfrângerea din amicalul cu Orenburg: ”Aş fi vrut să fim mai organizaţi”

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra a pierdut amicalul cu ruşii de la Orenburg (2-3), dar vestea bună pentru giurgiuveni este că Denis Alibec şi-a regăsit pofta de gol.

La finalul partidei, Costel Enache s-a declarat nemulţumit de lipsa de organizare defensivă a echipei sale şi a vorbit despre şansele Astrei după reluarea campionatului.

Denis Alibec a marcat din nou într-un meci amical, dar Costel Enache rămâne nemulţumit de rezultat: ”Chiar dacă el a marcat, nu putem compensa asta. Denis e un jucător de moment ofensiv decisiv, nu e o supriză că el marchează. Aş fi vrut să fim mai organizaţi pe momentul defensiv, să nu luăm atâtea goluri şi să nu pierdem, dar e o perioadă grea şi pot să îi înţeleg pe băieţi”

Tehnicianul Astrei se gândeşte deja la meciul oficial de debut din 2019 cu Gaz Metan: ”Toate jocurile sunt grele, dar primul e cel mai important şi de aceea chiar suntem setaţi pe jocul cu Gaz” spune Enache, caer a vorbit şi despre posibilitatea ca echipa lui să joace în playoff: ” Suntem câteva echipe cu şanse, noi avem în acest moment şansa să depindem doar de noi, suntem în obiectiv şi trebuie doar să ne menţinem obiectivul. Suntem la mâna noastră şi sper să fim pregătiţi pentru obiectiv” a mai adăugat tehnicianul spaniol.

Afla mai multe despre: costel enacheastra giurgiudenis alibec 

viewscnt
Articole similare