Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Costel Enache e optimist înaintea meciului cu Sepsi din sferturile Cupei României: "Sunt şansele noastre şi luptăm pentru ele"

VIDEO | Costel Enache e optimist înaintea meciului cu Sepsi din sferturile Cupei României: "Sunt şansele noastre şi luptăm pentru ele"

Petrolul

Comentarii

Petrolul e singura echipă de Liga a II-a rămasă în Cupa României, dar jucătorii lui Costel Enache debordează de optimism. Vor să aducă al patrulea trofeu la Ploieşti.

Întâi de toate, trebuie să treacă de Sepsi, într-un meci care se va disputa în direct pe Telekom Sport, astăzi, de la ora 17.30.

"Habar nu am care sunt şansele, oricum în fotbal matematica e alternativă. 10, 20, 30, 80 la sută, acele procente, câte sunt, sunt ale noastre şi e de datoria noastră să ne luptăm pentru ele" , a spus antrenorul Petrolului, Costel Enache.

"Ne dorim să ne calificăm, asta e clar, pentru că suntem echipa de ligă superioară. În acelaşi timp, ştim că ne aşteaptă o partidă dificilă, pentru că nu întâmplător Cupa României e denumită competiţia surprizelor. Noi nu vrem să avem surprize, de aceea ne vom prezenta cu cel mai bun 11 pe care putem să îl introducem în momentul actual" , a declarat antrenorul lui Sepsi, Leo Grozavu.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe