Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Costel Enache, emoţionat după victoria cu Viitorul la scor de neprezentare: "Şi mie mi se rupe sufletul, ştiu că jucătorii suferă"

VIDEO | Costel Enache, emoţionat după victoria cu Viitorul la scor de neprezentare: "Şi mie mi se rupe sufletul, ştiu că jucătorii suferă"

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra a învins Viitorul Constanţa la scor de neprezentare în a doua etapă a anului din Liga 1, dar Costel Enache este de părere că "războiul" pentru locurile de play-off este departe de a se fi terminat, chiar dacă echipa pe care o antrenează a învins o contracandidată la aceste poziţii.

"Eram într-o luptă directă şi era importantă victoria, dar lupta încă este foarte lungă, am fi naivi să credem că deja am rezolvat problemele. Pasul acesta pozitiv ar trebui să ne dea încredere, jocurile ştiţi şi voi că sunt dificile", a spus Enache la microfonul Telekom Sport, după meciul cu Viitorul. 

Tehnicianul de la Astra recunoaşte că au fost ajutaţi şi de faptul că Viitorul a jucat o repriză cu un om mai puţin. Enache a vorbit şi despre faptul că fiul său a cerut să fie introdus în teren şi Balaure: "Bine că mi-aţi spus, pentru că am vorbit cu dânsul, să vezi ce păţeşti, să nu intre în probleme tehnice. El e foarte sufletist, iubeşte foarte mult echipa, iubeşte foarte mult băieţii, la fel ca şi mine şi dacă ar fi după el, cred că ar trebui să-i bag pe toţi. De fapt, mereu îmi spune: de ce nu ăla, de ce nu ăla? Şi mie mi se rupe sufletul, ştiu că jucătorii suferă, ăsta mi-e statutul, trebuie să iau decizii şi de foarte multe ori şi eu sufăr în interior .Sunt şi eu sentimental de felul meu, mă dor deciziile, dar important e ca grupul să realizeze obiectivul şi să ne bucurăm împreună".

Enache a comentat şi prestaţia lui Denis Alibec, care a reuşit o "dublă" în meciul cu Viitorul: "Denis a făcut un cantonament bun, reuşit, are o linişte sufletească"

Afla mai multe despre: costel enacheastra giurgiuviitorul 

viewscnt
Articole similare