Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Costel Enache, gata să-şi învingă fosta echipă: "Trebuie să ne adunăm cu toţii!"

VIDEO | Costel Enache, gata să-şi învingă fosta echipă: "Trebuie să ne adunăm cu toţii!"

Fotbal intern

Comentarii

La două săptămâni după ce a plecat de la FC Botoşani, Costel Enache îşi va întâlni fosta echipă. Miza este mare. Ambele echipe sunt în cursa pentru clasarea pe un loc care duce în play-off.

Astra are 20 de puncte înaintea partidei, în timp ce FC Botoşani a strâns 19 după 16 etape. Partida dintre Astra şi FC Botoşani va fi luni, de la ora 20:00, în direct pe Telekom Sport 1.

"E momentul să ne adunăm cu toţii, să lăsăm în urmă perioada grea prin care am trecut, pentru că au fost câteva meciuri fără puncte, fără eficienţă. Putem să ne depăşim adversarul în jocul de mâine şi după o perioadă grea să revenim acolo unde ne dorim cu toţii. M-am gândit mult la situaţie. Nu e un lucru care să aducă sentimentalism în mintea sau în sufletul meu. Perioada Botoşani a fost una bună, benefică pentru mine, mulţumesc celor care m-au sprijinit acolo, am trecut la o altă etapă şi uite că din aliaţi, parteneri, suntem adversari", a declarat Costel Enache.

O victorie îi va apropia pe giurgiuveni la un punct de locurile de play-off.

"Se complică lucrurile fără o victorie... Se complică rău de tot. Nici nu vrem să ne gândim la lucrul ăsta. Nici măcar nu am curajul să mă imaginez în situaţia expusă. Aşa scenariu nu vreau să mi-l imaginez", a mai spus Costel Enache.

Afla mai multe despre: enachebotosaniastra 

viewscnt
Articole similare