Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Costel Enache joacă tare înainte de meciul cu FCSB: "Nu ne mulţumim cu egalul" Care este starea lui Alibec

VIDEO | Costel Enache joacă tare înainte de meciul cu FCSB: "Nu ne mulţumim cu egalul" Care este starea lui Alibec

Astra Giurgiu

Comentarii

Antrenorul Astrei îşi doreşte ca echipa sa să se apropie de podium după această etapă secundă din play-off. În acest sezon, Astra a mai bătut.o pe FCSB, în sezonul regulat.

Astra a ajuns pe locul cinci în play-off după ce etapa trecută Viitorul i-a depăşit pe giurgiuveni în urma victoriei cu FCSB. Cu toate acestea, fotbaliştii lui Costel Enache nu au renunţat la obiectivul de a se califica în cupele europene. 

"Nu suntem arbitrii niciunei competiţii, suntem partidcipanţi la o competiţie, facem parte din ea şi ne interesează doar destinul nostru. E mai puţin important cum îşi calculează ceilalţi lucrurile. Noi jucăm pentru noi, nu pentru a încurca pe unii sau pentru a ajuta pe alţii. Dacă am putea, i-am bate pe toţi. Vă spun că vreau să îi batem pe toţi cu 3-0, să ne putem bucura că marcăm multe goluri şi nu primim. Dar nu suntem singuri în competiţie. E clar, nu mai întâlnim adversari cu care noi să plecăm favoriţi. Lupta e destul de echilibrată, de strânsă, echipele sunt destul de echilibrate valoric. Noi suntem pregătiţi să fim concentraţi 90 de minute. Sperăm să putem face faţă fizic unui duel 90 de minute. Faptul că jucătorii mei sunt jucători de calitate, pentru că eu am spus-o de atâtea ori, mă îndreptăţeşte să cred că putem găsi şi cheia de a câştiga jocul" a spus antrenorul care are două eşecuri pe banca Astrei. 

Alibec ar putea să joace în faţa fostei sale formaţii. Atacantul nu a evoluat în ultimele trei meciuri oficiale din cauza unei accidentări. La acest ghinion s-a adăugat şi iluzia deşartă a unei convăcări la naţională. 
 
"Denis face antrenamente de o săptămână cu echipa, e într-un moment în care pare că şi-a revenit după accidentare şi din punct de vedere sportiv. E posibil  să îl vedem. Îşi făcuse şi el mari speranţe, cum ne-am făcut toţi că ar putea ajunge şi la naţională. Era îndreptăţit să creadă într-o convocare. Probabil că ar şi veni, după discuţiile cu oamenii din stafful naţionalei. E bine că Denis a arătat că încă are multe de spus în fotbal, cu siguranţă că va trece peste momentul acesta greu şi îşi va recâştiga statutul" a încheiat Enache. 
 

Afla mai multe despre: astraenachefcsbalibec 

viewscnt
Articole similare