Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Costel Enache mulţumit de victoria la scor cu Dinamo: ”E un rezultat care ne dă încredere şi bucurie”

VIDEO | Costel Enache mulţumit de victoria la scor cu Dinamo: ”E un rezultat care ne dă încredere şi bucurie”

Astra Giurgiu

Comentarii

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Costel Enache, a declarat, joi seară, că este foarte fericit pentru victoria din meciul cu Dinamo, una de moral pe final de an.

"Suntem mai liniştiţi un pic, pentru că ar fi fost o perioadă lungă şi ultimul joc întotdeauna îşi lasă amprenta. E un rezultat care ne dă încredere, ne dă bucurie şi parcă altcumba reiei pregătirile cu moral, cu încredere, cu tonusul bun. Cred că azi jucătorii mei au avut un nivel extraordinar de bun, din toate punctele de vedere. Ei au calitate recunoscută, nu numai de cei care suntem în cadrul clubului, avem jucători de calitate, dar azi cred că au fost şi foarte bine montaţi din punct de vedere mental. Concentraţi, cu atitudine, cu responsabilitate, implicaţi în joc şi lucrurile astea le-au scos în evidenţă adevărata valoare. Am făcut un meci foarte bun, trebuie să îmi las departe modestia. Lucrul ăsta vine direct în responsabilitatea jucătorilor. Le mulţumesc. Încercăm să punem lucrurile la punct, cu viziunea mea. Sunt lucruri care ne-au ieşit şi unele care mai necesită ceva timp, pentru că vorbim de un grup mare de jucători, vorbim de un proces educaţional. Eu chiar sunt mulţumit în perioada în care am lucrat, eu sunt încrezător" a declarat Costel Enache la microfonul Telekom Sport.

Formaţia Astra Giurgiu a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (2-0), echipa Dinamo Bucureşti, în etapa a XXI-a a Ligii I. Pentru Astra au marcat Llullaku '7, Buş '36, Gheorghe '68 şi Roşu '71, iar pentru Dinamo a înscris Hanca '77.

Afla mai multe despre: costel enacheastra giurgiudinamo 

viewscnt
Articole similare