Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Costel Enache nu se gândeşte la titlu, dar ar fi dispus să facă un pariu nebun: "Ar merita! Sunt de acord!"

VIDEO | Costel Enache nu se gândeşte la titlu, dar ar fi dispus să facă un pariu nebun: "Ar merita! Sunt de acord!"

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra Giurgiu este cea mai în formă echipă din acest an dintre cele şase calificate în play-off. Însă, în ciuda parcursului foarte bun din 2019, Costel Enache nu se gândeşte la lupta pentru titlu.

"În urmă cu trei meciuri, nu eram siguri de play-off, nefiind siguri, acum să ne vedem campioni, e cam deplasat modul ăsta de a privi lucrurile. Ce depinde de noi, e că putem să ajungem adversarul din faţa noastră. E un obiectiv decent şi realizabil. Ne propunem să trecem pe locul următor în faţă" , a declarat Costel Enache.

După ultimele victorii obţinute în Liga I şi în Cupa României, jucătorii Astrei şi-au făcut un obicei din a sărbători în vestiar. Întrebat dacă ar dansa şi el pe masă alături de fotbaliştii săi, Costel Enache a recunoscut că nu s-ar simţi în stare: "Nu ştiu dacă pot, sunt un pic mai leneş în ultima perioadă, nu prea m-am mişcat, iar organismul îl simt obosit. Aş risca o accidentare doar urcându-mă pe masă. Dar să mai şi dansez... Chiar sunt destul de rigid la dans, nu am niciun talent în sensul ăsta. Dar titlul ar merita orice accidentare, merită orice, sunt de acord cu asta".

Afla mai multe despre: costel enachecupa romanieiliga 1 

viewscnt
Articole similare