Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Costel Enache şi-a făcut praf jucătorii după înfrângerea cu FCSB: "Suntem un dezastru! Mă aşteptam la mult mai mult"

VIDEO | Costel Enache şi-a făcut praf jucătorii după înfrângerea cu FCSB: "Suntem un dezastru! Mă aşteptam la mult mai mult"

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul echipei FC Hermannstadt, Costel Enache, a criticat atitudinea avută de jucătorii săi în partida cu FCSB, câştigată de vicecampioană cu scorul de 4-3.

"Suntem dezastru defensiv. Mă aşteptam la mult mai mult şi nu am avut timp, că am avut doar două săptămâni de pregătiri. 

Mă deranjează faptul că am avut o mentalitate negativă şi un pic păguboasă. Am început jocul foarte bine, am controlat jocul şi nimic nu părea că lucrurile vor fi negative pentru noi. Din păcate, la primul gol primit am văzut o reacţie negativă în cadrul echipei, o cădere din punct de vedere mental pe care nu o înţeleg.

Aştept de la ei să nu mai repetăm această greşeală. Fotbalul e un sport complex. Poţi controla jocul şi poţi primi gol, dar asta nu trebuie să te dezechilibreze.

Din păcate, am fost foarte vulnerabili pe momentul defensiv, iar adversarul a ajuns foarte uşor în situaţii de a marca.

Ăsta (n.r. - apărarea) e şi semnul meu de întrebare. Dar trebuie să fim logici şi să spunem că avem doar trei săptămâni împreună, nici trei săptămâni. Echipa e cu totul nouă, mulţi jucători noi şi atunci organizarea defensivă e un pic în construcţie. E nevoie de puţin timp pentru a face o omogenizare a lotului. Dar chiar şi în condiţiile astea, aşteptam mai mult", a declarat Costel Enache, la microfonul Telekom Sport.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, la Piteşti, cu scorul de 4-3, echipa Hermannstadt, în prima etapă a Ligii I.

Au marcat: Coman ’23, Hora ’30, Man ’53 şi Nedelcu ‘80 / Tsoumou ’45, Dandea ’57, Debeljuh ‘90+3

Echipa Hermannstadt a înscris ultimul gol după ce Vlad a apărat un penalti executat de Dâlbea. Debeljuh a împins în plasă mingea venită în faţă.

Afla mai multe despre: enache 

viewscnt
Articole similare