Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Costel Enache şi-a lăudat jucătorii la finalul remizei de la Voluntari: ”Nu prea am ce să le reproşez”. Ce a spus despre eliminarea lui Alibec

VIDEO | Costel Enache şi-a lăudat jucătorii la finalul remizei de la Voluntari: ”Nu prea am ce să le reproşez”. Ce a spus despre eliminarea lui Alibec

Astra Giurgiu

Comentarii

Asta Giurgiu a smuls o remiză pe final în deplasarea de la Voltunari. Condusă până în minutul 85 de echipa gazdă, formaţia lui Costel Enache a reuşit să egaleze prin Belu Iordache, după o ezitare a portarului Vâtcă. Ţinând cont de vremea de afară şi de starea terenului, Enache s-a declarat mulţumit de efortul şi implicarea jucătorilor săi.

La finalul partidei, antrenorul Costel Enache s-a plâns de starea gazonului şi de faptul că echipa sa a pierdut două puncte: ”După joc, cred că e clar că am pierdut două. Eu consider că am controlat jocul, am avut foarte multe oportunităţi şi ocazii de gol, cel puţin în prima repriză cred că puteam să încheiem oarecum emoţiile. N-am fost eficienţi la partea de finalizare. Dar sunt lucruri care pot avea un argument în spate, pentru că e clar că vin dintr-o parte de pregătire, de antrenament, iar în perioada asta e foarte greu, terenurile sunt foarte grele, e destul de greu să ne pregătim un joc. De altfel, poţi să pregăteşti o strategie de o săptămână pentru joc şi cum s-a întâmplat şi azi, lucrurile să se schimbe. Să schimbi un prim 11 sau să schimbi strategia pentru joc, lucruri care vin din cauza vremii.  Nu trebuie să ne găsim scuze, în orice condiţii noi trebuie să ne adaptăm şi să găsim soluţiile cele mai bune pentru un rezultat bun.  N-a fost un rezultat bun. Pentru mine, 1-1 realizat azi e ca un eşec aşa, oarecum, pentru că ne-am propus mai mult, iar după joc, am fi meritat mai mult.  Dar nici nu prea am ce să le reproşez jucătorilor, în astfel de condiţii, cu vremea de astăzi, eu am văzut la ei implicare, dorinţă şi atunci e destul de greu să-i fac responsabili pentru asta” a explicat Enache la finalul partidei de la Voluntari.

Antrenorul Astrei a taxat felul în care Denis Alibec este tratat de brigăzile de arbitrii din liga 1. Alibec a fost eliminat în partida de la Voluntari: ”N-o să vadă acum, la televizor, ce o să-i spun. Eu n-am revăzut faza, dar am înţeles că prea uşor s-a acordat direct un cartonaş roşu. Se poate întâmpla şi un arbitru să greşească, dar parcă pentru Denis evaluările sunt cu altă monedă”

Pe finalul intervenţiei de la Telekom Sport, tehnicianul astralilor a glumit atunci când a fost întrebat de starea de sănătate a jucătorilor săi după acest meci disputat pe frig şi pe un teren îngheţat: ”Sper să ajung eu sănătos, să-i număr. :) Nu, sunt puternici, avem jucători puternici şi o să găsim soluţii să-i punem pe picioare” a mai spus Enache.

Afla mai multe despre: costel enacheastra giurgiufc voluntari 

viewscnt
Articole similare