Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Costel Enache şi Octavian Grigore, reacţii după U Cluj - Petrolul, meci doar pentru orgoliu: "Sunt trist. Grupul ăsta are o şansă foarte bună pentru viitor!"

VIDEO | Costel Enache şi Octavian Grigore, reacţii după U Cluj - Petrolul, meci doar pentru orgoliu: "Sunt trist. Grupul ăsta are o şansă foarte bună pentru viitor!"

Liga 2

Comentarii

Costel Enache şi Octavian Grigore, anternorii de la U Cluj şi Petrolul, au reacţionat la finalul meciului U Cluj - Petrolul 1-2, în etapa a 19-a din Liga 2.

Petrolul şi U Cluj au rămas în afara locurilor de play-off, practic în afara luptei pentru promovare în Liga 1, iar Costel Enache a spus că trist, dar grupul pe care-l antrenează are o şansă foarte bună de a promova în viitor. Octavian Grigore a spus că meciul a fost unul de orgoliu şi se bucură că jucătorii săi au reacţionat pozitiv.

"E frustrant, e un sport de la care n-ai cum să ceri dreptate.  Poţi să joci senzaţional şi să pierzi.  Nu sunt foarte supărat, sunt trist pentru rezultat, că n-am reuşit să ne atingem un obiectiv care să ne ţină flacăra vie şi motivaţia. Prima repriză am arătat ca o echipă adevărată, grupul ăsta are o şansă foarte bună pentru viitor.

Nu cred că o să primim aşa goluri prea curand, echipa pe care o voi antrena un gol d-ăsta foarte curand. S-a întâmplat azi după ce am avut o sumedenie de ocazii 11 metri, bară, foarte multe oportunităţi", a spus Costel Enache.



"A fost un meci de orgoliu pentru că între noi şi echipele de tradiţie e o permanentă rivalitate. Una dintre ocndiţiile puse când am venit  a fost ca echipa să se motiveze ca să putem face un rezult pozitiv în această ultimă etapă până la departajare. Şi văd că jucat au reacţionat pozitiv, e un lucru bun. Aştept reacţia conducerii pentru că am fost delegat pentru o etapă", a spus Octavian Grigore.

VIDEO | Gol FABULOS în U Cluj - Petrolul! Silviu Pană a "furat show-ul" cu execuţie de excepţie, de la jumătatea terenului

Silviu Pană (29 de ani), fotbalistul Petrolului, a marcat un gol fabulos în meciul U Cluj - Petrolul, din ultima etapă a sezonului regulat de Liga 2.

Fără şanse la play-off, practic la lupta pentru promovare, Petrolul şi U Cluj s-au întâlnit pe Cluj Arena, în etapa a 19-a din sezonul regulat al Ligii 2. Silviu Pană a reuşit o execuţie de senzaţie, un gol de la jumătatea terenului, în minutul 55 al partidei. Pană a reuşit o intercepţie la mijlocul terenului, s-a uitat la portar şi l-a văzut ieşit.

A trag din apropierea liniei de la mijlocul terenului şi a reuşit să-l surprindă pe portarul Muţiu, care n-a reuşit să mai facă nimic pentru a stopa golul.

Afla mai multe despre: costel enacheoctavian grigoreliga 2petrolulu cluj 

viewscnt
Articole similare