Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Costel Enache ştie cum poate fi blocată noua senzaţie a lui Dinamo: "Am încredere în asta!"

VIDEO | Costel Enache ştie cum poate fi blocată noua senzaţie a lui Dinamo: "Am încredere în asta!"

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Costel Enache, este impresionat de atacantul lui Dinamo, Mattia Montini, dar se declară convins că fundaşii săi îl pot anihila pe vârful italian. Atacantul de 26 de ani a reuşit un hat-trick contra Craiovei, etapa trecută.

"Foarte inspirat. Am văzut şi execuţiile şi demarcările... A fost un meci extraordinar pentru Montini. Dar eu cred că trebuie remarcaţi şi fundaşii mei, pentru că şi ei fac meciuri bune. Şi am încredere că vom găsi mijloacele să îl oprim", a declarat Costel Enache, într-o conferinţă de presă.

Tehnicianul în vârstă de 45 de ani spune că echipa sa abordează partida cu Dinamo la victorie: "Ne propunem cele trei puncte, ne propunem victoria, asta fără a scoate din context respectul faţă de adversarul şi momentul bun în care sunt acum. Nu de adversar îmi fac eu griji. Eu mă gândesc la jucătorii mei şi sunt convins că, şi cu lipsurile pe care le avem, avem forţă şi grupul este puternic. Sper într-o mobilizare bună, într-o conştientizare a momentului şi a importanţei din jocul de mâine şi, ca atare, să văd o echipă unită, o echipă muncitoare, responsabilă şi determinată".

Joi seară, Costel Enache nu va putea miza pe Denis Alibec, din cauza unei suspendări, motiv pentru care va lipsi şi Diogo Salomao, de la Dinamo.

"Denis era într-un moment bun. E un jucător care în această clipă poate fi decisiv în jocurile noastre. E o lipsă, dar în acelaşi timp cred că avem un lot echilibrat şi trebuie să găsim soluţii.

Aş prefera să se anuleze suspendările celor doi. Cred că am ieşi în avantaj, cu tot respectul pentru Salomao. E un jucător interesant, un jucător inventiv, bun unu contra unu, dar cred că Denis în acest moment e jucător decisiv", a adăugat Costel Enache.

Antrenorul Astrei consideră că lupta la play-off rămâne deschisă: "De la locul 5 în jos, toţi ne batem pentru play-off. Punctele sunt puţine între noi, lupta e deschisă, mai sunt încă destule etape şi nimic nu e clar pentru absolut nimeni. E lucrul care ne obligă să ne batem, să luptăm până la capăt şi să fim foarte eficienţi. Asta înseamnă un pic mai mare responsabilitate defensivă şi eficienţă ofensivă, care eu nu prea am ce să le reproşez băieţilor".

Afla mai multe despre: dinamoastraliga 1 

viewscnt
Articole similare