Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Costel Enache, supărat după ce echipa sa a făcut doar egal cu Sepsi, 2-2. Suporterii i-au cerut demisia

VIDEO | Costel Enache, supărat după ce echipa sa a făcut doar egal cu Sepsi, 2-2. Suporterii i-au cerut demisia

Superliga

Comentarii

Formaţia FC Botoşani a încheiat la egalitate, luni, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a şasea a play-out-ului Ligii I. Gazdele au evoluat în inferioritate din minutul 49.

Deşi era supărat, antrenorul Botoşaniului a ţinut să evidenţieze lucrurile bune pe care le-au făcut jucătorii săi.

”Cred că supărarea mea e una care poate fi acceptată şi înţeleasă. Cred că Eugen e mai supărat ca mine în momentul ăsta. E un punct care salvează munca jucătorilor, încrederea şi faptul că n-au cedat. În situaţia de jucător în minus şi cu 2-1 pentru adversar au încercat, au crezut în ei şi cred că e mai important factorul ăsta mental şi bucuria jucătorilor decât punctul în sine”, a spus Costel Enache la Telekom Sport.

Eliminarea lui Blănaru nu l-a supărat pe antrenorul lui FC Botoşani, ba chiar mai mult, i-a transmis un mesaj de susţinere. ”Sunt lucruri inevitabile pe moment. Categoric. Vezi deciziile greşite sau greşeli ale jucătorilor. Vin din fenomen şi trebuie să îi înţeleg cu toată durerea. Cei care suntem în jur trebuie să înţelegem, să sprijinim. Nu cred că e om care activează în fenomenul fotbal şi să nu greşească. Atunci noi suntem primii care trebuie să înţelegem apropiaţii noştri. Au fost momemte în care am gestionat greşit anumite momente de joc. Cea mai mare greşeală e că n-am ştitu să gestionăm 1-0 din prima repriză. Ar fi trebui acolo să fim mai maturi şi de acolo să ne facem jocul mai uşor”, a mai spus antrenorul Botoşaniului. pariuri betano

Despre suporterii care i-au cerut demisia: ”Am trăit lucruri de astea. Încerc să mă obişnuiesc, deşi nu e chiar confortabil sau nu-i chiar uşor să treci peste astfel de momente, să te faci că ele nu există sau să te faci că nu auzi. Cred că ar fi ok dacă toată presiunea ar veni asupra mea. Suporterii să încurajeze echipa. Nu am niciun fel de problemă de a gestiona lucrurile astea pentru că-mi dau seama care e statutul antrenorului. Ştiu că sunt responsabil de rezultate şi de modul în care joacă echipa. E ok, dacă cineva are ce să-mi reproseze, înţeleg lucrul ăsta, dar bun, ai ceva cu mine înţelegem, acceptăm. Rolul suporterilor ar fi să încurajeze echipa”, a susţinut Costel Enache.

Afla mai multe despre: costel enachefc botosani,  

viewscnt
Articole similare