Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Costel Enache, veste uriaşă pentru fanii Petrolului, la prezentarea oficială: "Consider că putem reuşi acest lucru"

VIDEO | Costel Enache, veste uriaşă pentru fanii Petrolului, la prezentarea oficială: "Consider că putem reuşi acest lucru"

Liga 2

Comentarii

Costel Enache, noul antrenor al echipei Petrolul Ploieşti, s-a declarat încrezător în promovarea în Liga 1, la prezentarea oficială în noua funcţie.

Deşi în acest moment echipa se află pe locul al optulea în Liga 2, Costel Enache are mare încredere că "lupii galbeni" pot promova în Liga 1.

"Am stat două luni acasă şi sufăr după Liga 1, iar la Petrolul am găsit un mijloc real şi corect de a ajunge din nou în Liga 1. Mi-am asumat un lucru destul de greu, dar un lucru realizabil din punctul meu de vedere. Matematioca este un alternativă în acest moment. Statistica şi matematica nu ne dau şanse foarte mari, dar fotbalul are calculul lui şi consider că cele şase puncte care sunt până la primul loc promovabil pot fi recuperate.

[...] Cu toţii aşteptam mai mult de la Petrolul. Mă aşteptam mai mult la partea ofensivă. Aici, jucătorii au rămas puţin datori", a declarat Costel Enache, la conferinţa de presă.

31 de puncte a adunat Petrolul în cele 20 de etape disputate până acum. "Lupii galbeni" încheie anul 2019 pe locul al optulea, la zece puncte de liderul UTA şi la şase de locul secund, ocupat de CS Mioveni. Locul de baraj este ocupat de Rapid, cu 35 de puncte.

Afla mai multe despre: petrolul 

viewscnt
Articole similare