Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Costel Orac a făcut topul celor mai buni fotbalişti români la Top Interviuri! Jucătorii de legendă care se regăsesc acolo

VIDEO | Costel Orac a făcut topul celor mai buni fotbalişti români la Top Interviuri! Jucătorii de legendă care se regăsesc acolo

Top Interviuri

Comentarii

Nicolae Dobrin, Liţă Dumitru, Ilie Balaci, Gică Hagi şi Florea Dumitrache sunt cei cinci fotbalişti pe care Costel Orac îi consideră cei mai buni din întreaga istorie a fotbalului românesc.

Costel Orac a avut parte de o mare provocare la emisiunea Top Interviuri. A ales cei mai talentaţi jucători pe care i-a văzut jucând în fotbalul de la noi. 
 
"Am spus de Dobrin. E vorba de Liţă Dumtru, Ilie Balaci, care în opinia mea dacă avea şansa să plece să joace în străinătate era mult mai mare. A fost după aceea Hagi. A fost înaintea lui şi încă l-am prins jucând, Dumitrache. Ţin minte că am jucat un meci de cupă pe la Braşov cu Hunedoara şi era nea Mircea şi Dumitrache încă mai juca, i a dat lui Ţeţe un gol cu capul din colţul de 16 în colţul opus de nici n a apucat să ridice mâinile Ţeţe" a povestit fosta mare glorie a dinamoviştilor. 
 
Şi în generaţiile ulterioare, Orac a găsit fotbalişti de geniu. 
 
"Mi-a mai plăcut Ionuţ Lupescu, pentru că de mic a fost şi a crescut alături de mine, foarte inteligent în joc, ceea ce în fotbal şi în sportul de echipă contează foarte mult. Şi Mutu, el în opinia mea a fost un mare jucător. Şi Adrian Ilie, uitasem. Execuţii deosebite şi jucători de explozie, jucători de viteză. Să joci în campionatul Spaniei la nivelul ăla nu e aşa uşor. Gică Popescu nu în ultimul rând" şi-a încheiat analiza Costel Orac. 
 

Afla mai multe despre: costel oractop interviucei mai valoroşi fotbalişti români 

viewscnt
Articole similare