Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Costin Lazăr, gest impresionant pentru naţională! Ce va face la meciul cu Norvegia de astăzi

VIDEO | Costin Lazăr, gest impresionant pentru naţională! Ce va face la meciul cu Norvegia de astăzi

Echipa națională

Comentarii

Retras din fotbalul de mare performanţă în vară, Costin Lazăr nu a uitat momentele când a evoluat sub tricolor.

Au fost 28 de selecţii pentru actualul antrenor secund al celor de la Mostiştea Ulmu care diseară va fi alături de naţionala lui Contra prin intermediul a 250 de copii de la Pro Sport Academy pe care chiar el îi pregăteşte. 
 
"O să fie mai greu pentru ei cu şcoala pentru a doua zi, dar sperăm să îi învoim. Au motiv să vină, să suţină naţionala. Va fi ceva foarte frumos. Cu siguranţă vom auzi nişte sunete ascuţite în tribună, dar cred că va fi plăcut. Prefer să văd aşa decât meciuri în care sunt numai înjurături în tribună şi numai violenţe" este dorinţa lui Costin Lazăr. 
 
Pentru Stanciu & Co lucrurile sunt clare. Două victorii în faţa Norvegiei şi Suediei ne apropie de visul prezenţei la un Euro organizat chiar la noi acasă. În faţa adversarilor de astăzi avem o singură victorie în ultimele cinci meciuri oficiale. 
 
"Eu zic că ne poate pune probleme mari. Dacă nu tratăm serios acest meci, cu siguranţă com fi supăraţi. Noi de când suntem facem calcule. Facem calcule de vreo 20 de ani, de când s-a lăsat domnul Hagi. Eu cred că atitudinea echipei naţionale face diferenţa. Nu sunt de acord cu critica asta asupra antrenorului. Cosmin a demonstrat că e un antrenor bun, a făcut lucruri frumoase cu echipele unde a antrenat, acum selecţionează cei mai buni jucători, pe cei mai în formă. Eu zic că face lucruri minunate la echipa naţională, dar cu siguranţă că toate oalele se vor sparge în capul lui, cum a fost de fiecare dată, la fiecare selecţioner" este comentariul fotbalistului de 38 de ani.  
 
 

Afla mai multe despre: costin lazarnorvegiacopiipro sport academy 

viewscnt
Articole similare