Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Covăsnenii pleacă nemulţumiţi de la Ploieşti, după egalul cu Chindia Târgovişte. "Am controlat jocul în totalitate. Am avut multe ocazii"

VIDEO | Covăsnenii pleacă nemulţumiţi de la Ploieşti, după egalul cu Chindia Târgovişte. "Am controlat jocul în totalitate. Am avut multe ocazii"
Comentarii

Chindia şi Sepsi au terminat la egalitate, scor 1-1, duminică, la Ploieşti, pe stadionul "Ilie Oană", în cea de-a doua etapă din play-out-ul Ligii 1.

Oaspeţii au marcat golul egalizator norocos, după ce şutul lui Istvan Fulop a fost deviat în propria poartă de un fundaş advers. Cu toate acestea, formaţia din Sfântu Gheorghe a fost responsabila cu cele mai mari ocazii de gol ale meciului. Jucătorii lui Leo Grozavu au declarat, la unison, că mai degrabă au pierdut două puncte, decât că câştigat un punct la Ploieşti.
 
"Chiar nu am puterea să mă bucur, pentru că am controlat tot jocul, am luat un gol. Am avut cinci ocazii mari să dăm gol şi nu am reuşit. Eu zică am azi am pierdut două puncte mari aici", a declarat Istvan Fulop, imediat după fluierul final.
 
Nicolae Carnat a fost unul dintre cei mai periculoşi oameni de atac ai lui Leo Grozavu. Tânărul fotbalist nu reuşit să marcheze, însă a contribuit decisiv la golul marcat de Istvan Fulop, după o cursă solidară şi un control bun al balonului. Cu toate acestea, faptul că Sepsi nu s-a impus, nu îl poate mulţumi pe jucător.
 
"A fost un meci greu pentru Chindia, am controlat în totalitate meciul şi trebuia să câştigăm uşor. Am pierdut două puncte şi ne pare rău pentru chestia asta. Puteam să marcăm trei, cel puţin. Am fost mulţumiţi de ce am jucat acum, doar că nu am avut finalizare şi trebuie să lucrăm mai mult la asta. (Ciudat cu tribunele goale?) A fost foarte ciudat, ne aşteptam să vină suporterii de la noi. Au venit cel puţin 20, dar vă daţi seama că e greu să joci fără spectatori. (Ţi-e teamă de coronavirus?) Nu mi-e teamă, sunt sănătos, mănânc sănătos, trăiesc sănătos şi nu mi-e teamă", a declarat şi Carnat.
 
De asemenea, Gabriel Vaşvari reclamă şi el lipsa de şansă, în această seară, în egalul de la Ploieşti cu Chindia.
 
"Am pierdut două puncte în seara asta. Am controlat jocul în totalitate, am avut multe ocazii... Am luat acel gol din fază fixă, din păcate ăsta e fotbalul. Eu cred că am fost mult, mult peste ei în jocul de astăzi. Noi producem fotbal, ne creem ocazii şi din păcate nu reuşim să câştigăm. Ne dorim să terminăm pe unul dintre primele două locuri. (Despre decizia de a se juca cu tribunele goale) E urât să joci fără spectatori în tribună, practic te simţi ca la un joc amical. Dar asta a fost decizia şi o respectăm, nu avem ce face", a declarat Vaşvari.
 
 
 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare