Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Crăciun cu ghinion pentru LeBron! S-a accidentat în meciul cu Golden State, dar echipa sa a câştigat. Aici ai toate rezumatele video

VIDEO | Crăciun cu ghinion pentru LeBron! S-a accidentat în meciul cu Golden State, dar echipa sa a câştigat. Aici ai toate rezumatele video

NBA

Comentarii

LeBron a fost ghinionistul serii: în sfertul al treilea al meciului dintre Golden State şi Lakers, ”Regele” a suferit o întindere la inghinali şi a fost nevoit să părăsească terenul. A terminat partida cu 17 puncte, 13 recuperări şi 5 assist-uri, dar echipa sa a câştigat în faţa celor de la Warriors, pentru prima dată după mai mult de doi ani.

LA Lakers a trecut repede peste eşecul cu Memphis şi a învins-o pe campioana Golden State, chiar în prima zi de Crăciun. Iguodala şi Durant au fost cei mai buni jucători ai meciului, cu câte 23, respectiv 21 de puncte reuşite, dar nu a fost suficient pentru a-şi duce echipa spre victorie. Ghinionistul serii a fost fără îndoială LeBron, care s-a accidentat, după ce a jucat 156 de meciuri consecutive. 

New York Knicks a aşteptat în zadar un miracol de Craciun: a pierdut şi cu Milwaukee Bucks şi a rămas cu o singură victorie în ultimele 11 partide disputate. 

 

Rezultatele zilei:

 

New York Knicks - Milwaukee Bucks 95-109

Houston Rockets - Oklahoma City Thunder 113-109

Boston Celtics - Philadelphia 76ers 121-114 (d.p.)

Golden State Warriors - Los Angeles Lakers 101-127

Utah Jazz - Portland Trail Blazers 117-96

 

Duminică dimineaţă, ora 00:00, Milwaukee Bucks - Brooklyn Nets, în direct pe Telekom Sport 1

Duminică, ora 22:30, Orlando Magic - Detroit Pistons, în direct pe Telekom Sport 1

 

 

Afla mai multe despre: nbalakerlebronaccidentare 

viewscnt
Articole similare