Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Craiova a dat lovitura! Oltenii au transferat un jucător care marchează pe bandă rulantă

VIDEO | Craiova a dat lovitura! Oltenii au transferat un jucător care marchează pe bandă rulantă

Superliga

Comentarii

CS U Craiova a reuşit un transfer care până acum s-a dovedit foarte inspirat. Elvir Koljic n-a avut nevoie de prea mult timp să se acomodeze şi a marcat în fiecare dintre cele trei meciuri în care a jucat.

Craiova şi-a tot căutat un marcator în ultimele două sezoane şi pare că l-a găsit în Bosnia. Elvir Koljic a fost transferat pe 30 august de la FK Krupa, contra sumei de 500.000 de euro. Înainte să semneze cu Craiova, atacantul de 23 de ani era golgheterul campionatului Bosniei, cu 8 goluri în 7 meciuri.

Pe ”Oblemenco” n-a avut nevoie de prea mult timp să se impună. Koljic a înscris chiar la debut, în victoria cu 3-0 în faţa lui Dinamo şi a continuat să înscrie câte un gol şi în următoarele două etape, cu Gaz Metan şi cu Viitorul, acum, când a prins un şut puternic din afara careului. În total, Koljic a jucat pent 10 partide pentru FK Krupa şi Craiova şi a marcat 11 goluri.

UPDATE: Koljic a făcut 2-0 cu în minutul 71 şi a ajuns astfel la 4 goluri în 3 meciuri pentru Craiova. Atacantul de 23 de ani are acum 12 goluri în 10 meciuri jucate pentru FK Krupa şi pentru Craiova.

Afla mai multe despre: craiovaviitorulliga 1elvir koljic 

viewscnt
Articole similare