Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Craiova câştigă dramatic cu CFR Cluj şi relansează lupta la titlu! Gol minunat marcat de Mitriţă

VIDEO | Craiova câştigă dramatic cu CFR Cluj şi relansează lupta la titlu! Gol minunat marcat de Mitriţă

Superliga

Comentarii

CSU Craiova a câştigat cu 2-1 meciul cu CFR Cluj şi a relansat lupta la titlu în Liga I! Băluţă şi Mitriţă au marcat pentru olteni, în timp ce Vera a puncat pentru echipa lui Dan Petrescu.

A fost 1-1 la ratări în prima parte, dar pe tabelă au reuşit să puncteze doar oltenii! În ultima fază a primei reprize, Băluţă a plecat de la limita ofsaidului şi l-a învins pe Arlauskis cu o lovitură plasată de cap.

După pauză, tot Craiova a început mai bine şi Mitriţă a reuşit să ducă scorul la 2-0 cu o execuţie senzaţională dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri! Dan Petrescu avea să fie inspirat în minutul 61 când, înainte de un corner, l-a băgat în teren pe Vera. Masivul atacant a puncat la prima atingere de balon şi a redus din handicap.

Finalul a fost unul de-a dreptul incendiar, cu oltenii terminând jocul cu un om mai puţin. Băluţă are un atac întârziat asupra lui Culio, fotbalistul CFR-ului cade ca secerat, iar Kovacs îi oferă al doilea galben căpitanului de la Craiova.

Chiar şi cu un om în plus, CFR n-a reuşit să mai pună în pericol poarta lui Calancea, asta deşi Petrescu a aruncat în teren tot ce avea mai ofensiv pe bancă.

În urma acestui rezultat, Craiova face 43 de puncte şi reintră în cărţi pentru titlu, în timp ce CFR rămâne cu 49 de puncte.

VIDEO | CSU CRAIOVA - CFR CLUJ

Echipele de start:

CS U Craiova: Calancea - Popov, Kelici, Martici - Briceag, Zlatinski, Mateiu, Bancu - Mitriţă, Băluţă, Burlacu
Rezerve: Mitrovici, M. Roman, Gustavo, R. Popa, Bărbuţ, Dimitrov, Screciu

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, A. Mureşan, Camora - Rus, Culio - Deac, Djokovici, Păun - Omrani
Rezerve: Vâtcă, Peteleu, Luchin, Nouvier, Mailat, Balde, Urko Vera

Min. 90+5: Fluier final.

Min. 90: Cinci minute suplimentare

Min. 81: ROŞU PENTRU BĂLUŢĂ! Kovacs îi acordă al doilea galben lui Băluţă şi căpitanul Craiovei pleacă la vestiare.

Min. 61: GOOOL CFR CLUJ! După 10 secunde de la intrarea pe teren, Vera marchează!

Min. 60: Fază genială a lui Băluţă! Şutul său întâlneşte însă doar bara transversală!

Min. 59: Şansă bună pentru CFR Cluj! Şutul lui Păun se duce pe lângă.

Min. 51: GOOOL CRAIOVA! Execuţie MINUNATĂ a lui Mitriţă din lovitură liberă!

Min. 46: A început repriza secundă.

Imediat după golul marcat de Craiova, Dan Petrescu a avut o reacţie nervoasă la adresa lui Manea.

Min. 45+1: GOOOL CRAIOVA! Băluţă deschide scorul

Min. 26: Culio primeşte într-o poziţie excelentă, dar trimite pe lângă poarta lui Calancea.

Min. 9: Ocazie mare pentru Craiova! Şutul lui Mateiu e respins de Arlauskis.

Min. 2: Oltenii cer penalty, la un presupus henţ al lui Djokovici! Kovacs nu fluieră nimic.

Min. 1: A început partida

Partida de pe noul Ion Oblemenco e una cu implicaţii uriaşe în lupta pentru titlu din acest sezon. O victorie a Craiovei în faţa liderului Ligii 1 ar reduce distanţa dintre cele două echipe la doar 6 puncte şi ar permite FCSB-ului să se apropie la un singur punct de CFR, în cazul unei victorii în partida cu Viitorul. Dacă CFR-ul se va impune, atunci clujenii s-ar distanţa la 12 puncte de locul trei, ocupat de olteni, iar lupta pentru titlu s-ar transforma foarte probabil într-o cursă în doi, între CFR şi FCSB.

Craiova - CFR Cluj e LIVE VIDEO pe Telekom Sport 1, de la 20:30, iar toate fazele importante se văd în timp real pe www.telekomsport.ro

Oltenii abordează meciul din această seară cu multă linişte pe banca tehnică, în condiţiile în care alb-albaştrii au anunţat chiar înaintea meciului că i-au prelungit contractul italianului Devis Mangia până în 2021.

Noul Oblemenco va fi plin ochi pentru Craiova - CFR Cluj

Craiova vine după o remiză surprinzătoare cu Gaz Metan Mediaş, scor 0-0, însă ultima partidă "acasă" a reprezentat o victorie entuziasmantă obţinută în faţa campioanei en-titre, Viitorul, scor 3-1, aşa că fanii olteni sunt încrezători că Băluţă şi Compania pot repeta prestaţia şi în faţa liderului.

Oficialii gazdelor au anunţat că meciul se va disputa cu casa închisă, toate cele 29.000 de bilete puse în vânzare fiind achiziţionate.

De cealaltă parte, CFR-ul vine după cinci victorii consecutive fără gol primit, iar Dan Petrescu speră să încheie anul cu un nou rezultat bun, chiar daca vă fi vorba de o remiză.

Indiferent de rezultatul partidei CFR Cluj va încheia anul pe primul loc al Ligii 1, însă ardelenii sunt interesaţi şi de diferenţa de puncte faţă de ocupanta locului 2, FCSB. În acest moment CFR are un avans de patru puncte şi Petrescu speră să-l menţină intact şi după această etapă sau chiar să-l crească, în cazul unui pas greşit al FCSB.

”Sigur va fi un meci foarte greu şi cred că cea mai grea deplasare a noastră din acest campionat. Au jucat două meciuri pe acest stadion, au câştigat cu 3-1 ambele meciuri şi sunt convins că fanii i-au ajutat foarte mult, au jucat practic în 12 jucători. Un public foarte cald, pasionat, care ajută echipa. Domnul Mangia a făcut treabă excelentă, se ştie că la Craiova e un club greu, nu îi e uşor, dar prin rezultate şi cum joacă echipa a reuşit să aducă un echilibru. Joacă echipa de pe locul 1 cu cea de pe locul 3, nu cred că există altă echipă în România care să fie favorită la Craiova. Cel mai bun cadou ar fi să nu pierdem, pentru că e un meci foarte greu”, a declarat Dan Petrescu, înaitne de meciul din această seară.

În tur, CFR Cluj s-a impus în partida cu CS U Craiova, scor 2-1, după două goluri marcate de Culio (penalty) şi Balde. Pentru olteni a înscris Gustavo, tot din penalty.
 

Afla mai multe despre: cfr clujcraiovaliga 1 

viewscnt
Articole similare