Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Craiova - FCSB 0-2. Steliştii rămân în cursa pentru titlu! Oltenii au ratat ocazii mari! Man şi-a spălat prestaţia horror cu golul din prelungiri

VIDEO | Craiova - FCSB 0-2. Steliştii rămân în cursa pentru titlu! Oltenii au ratat ocazii mari! Man şi-a spălat prestaţia horror cu golul din prelungiri

Superliga

Comentarii

FCSB a câştigat cu 2-0 meciul cu Universitatea Craiova şi continuă să spere la titlu. Roş-albaştrii speră acum ca Astra s-o încurce pe CFR Cluj şi lupta decisivă să fie dată în ultima etapă din playoff.

Au fost nervi mulţi, ratări şi mai multe, dar şi două goluri la derby-ul dintre Craiova şi FCSB. Dennis Man şi-a spălat prestaţia absolut catastrofală cu un gol marcat la ultima fază, în timp ce Donkor a reuşit din nou ”performanţa” de a gafa decisiv.

Florin Tănase a deblocat tabela în minutul 35, după un penalty obţinut de Coman, în urma unui fault incredibil al lui Donkor. Oltenii au ratat ocazii foarte mari şi tremură acum chiar şi pentru locul trei.

Lovitura de graţie a fost dată la ultima fază, de Man, care a profitat de o eroare a lui Bancu şi l-a învins pe Pigliacelli. Cu câteva minute înainte, Man îşi bătuse joc de o fază perfectă, ratând o scăriţă din poziţie de unu la unu cu Pigliacelli.

În acest moment, FCSB este la două puncte de CFR Cluj, dar ardelenii joacă luni, la Giurgiu, împotriva celor de la Astra.

VIDEO | CRAIOVA - FCSB 0-2 (Tănase 35, Man 90+5)

Echipele de start:

Craiova: Pigliacelli - Dimitrov, Donkor, Kelic, Bancu - Mateiu, Cicâldău - Bărbuţ, Fedele, Mihăilă - Cristea
Rezerve: L. Popescu, R. Popa, Briceag, Traşcă, Colli, Fortes, Petre
Antrenor: Corneliu Papură

Echipă de start FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, M. Bălaşa, Planic, Morais - I. Cristea, I. Filip - D. Man, F. Tănase, F. Coman - Gnohere.
Rezerve: A. Vlad - Moruţan, Hora, Rusescu, M. Roman, F. Matei, Teixeira.
Antrenor: Mihai Teja.

Min. 90+6: Final de meci.

Min. 90+5: GOOOL FCSB! Man profită de eroarea lui Bancu şi îl învinge pe Pigliacelli.

Min. 90: Cinci minute suplimentare.

Min. 81: Reluarea lui Fortes, cu capul, e atenuată de Planic, iar, mai apoi, Bălgrădean reţine fără emoţii.

Min. 58: OCAZIE IMENSĂ PENTRU MAN! Din nou, Man îşi bate joc de o ocazie excelentă. A vrut o scăriţă, dar a ratat complet execuţia.

Min. 47: Şansă bună pentru Craiova! Foarfeca lui Mihăilă e deviată de Benzar şi craiovenii au doar corner.

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45+5: Pauză în Bănie.

Min. 45: Cinci minute suplimentare.

Min. 45: OCAZIE MARE CRAIOVA! Mihăilă scapă singur cu Bălgrădean, dar ”Pufi” scoate excelent.

Min. 34: GOOOL FCSB! Florin Tănase îl învinge pe Pigliacelli şi FCSB deschide scorul.

Min. 33: PENALTY PENTRU FCSB! Donkor îl faultează clar pe Florinel Coman, iar Kovacs arată punctul cu var.

Min. 22: OCAZIE MARE CRAIOVA! Cicâldău, din unghi, trage tare, iar mingea trece puţin pe lângă poarta lui Bălgrădean.

Min. 21: OCAZIE MARE CRAIOVA! Şutul lui Mihăilă e scos de pe linia porţii de Planic.

Min. 18: Şutul lui Florinel Coman e reţinut, în doi timpi, de Pigliacelli.

Min. 15: Gnohere s-a accidentat şi nu va mai continua meciul! Ioan Hora va intra pe teren.

Min. 13: OCAZIE MARE FCSB! Dennis Man scapă singur cu Pigliacelli, dar Fedele îl ajunge din urmă şi îl deposedează.

Min. 1: A început meciul.

Update

Din informaţiile Telekom Sport, din cele 27.000 de locuri disponibile, 6.400 vor fi ocupate de abonaţii clubului U Craiova. Restul biletelor s-au vândut, cu excepţia a 3.000 de bilete care sunt încă disponibile

Etapa a 8-a din Playoff-ul Ligii I poate decide titlul de campioană. Dacă FCSB nu va câştiga la Craiova, iar CFR Cluj va lua toate punctele cu Astra, atunci echipa lui Dan Petrescu va câştiga, pentru al doilea an la rând, campionatul în România. Totodată, partida de pe Oblemenco ar putea fi şi un pas în continuarea luptei la titlu, dacă FCSB va reuşi să câştige.

Craiova are ca obiectiv locul doi în campionat, iar oltenii vor să câştige neapărat derby-ul cu FCSB. ”Nu văd ce ne-ar opri ca să ne îndeplinim obiectivul. Avem tot ce ne trebuie ca să terminăm pe poziţia a 2-a”, a spus Papură. Tehnicianul oltenilor se aşteaptă la un stadion plin şi la o atmosferă fantastică în meciul cu steliştii.

De cealaltă parte, FCSB are doar varianta victoriei dacă vrea să mai spere la titlu. Orice alt rezultat ar semna sentinţa pentru trupa lui Teja. Mai mult, dacă FCSB va pierde la Craiova, atunci nu doar titlul este în pericol, ci şi poziţia a doua, asta pentru că oltenii, în cazul unui succes, ar egala-o pe FCSB la puncte.

În ultimele două confruntări directe din campionat, FCSB s-a impus de fiecare dată. Ambele meciuri de pe Arena Naţională, din returul sezonului regular şi din turul playoff-ului, s-au terminat cu scorul de 3-2 în favoarea roş-albaştrilor.

Afla mai multe despre: fcsbcraiovaliga 1 

viewscnt
Articole similare