Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Craiova se impune la limită în faţa Călăraşiului. Gol SPECTACULOS marcat de Mateiu

VIDEO | Craiova se impune la limită în faţa Călăraşiului. Gol SPECTACULOS marcat de Mateiu

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova s-a impus la limită, pe teren propriu, în faţa Dunării Călăraşi, în etapa a 17-a a Ligii 1. Meciul a fost marcat de reuşita spectaculosă a lui Mateiu, care l-a învins pe Lungu cu un şut de la aproximativ 21 de metri.

LIVE VIDEO | U Craiova - Dunărea Călăraşi 1-0 (Mateiu 23')

Echipele de start: 

Craiova: Pigliacelli - Martic, Donkor, Tiago Ferreira, Bancu - Mateiu, Cicâldău - Meza Colli, Mihăilă, Mitriţă - Koljic; Rezerve: L. Popescu - R. Popa, Briceag, Fedele, Bărbuţ, Nuno Rocha, Burlacu.
Antrenor: Devis Mangia.

Călăraşi: Lungu - Gligorov, Walace, Şeroni, Ispas - Carnat, Honciu, Bourceanu, Mendy - Mediop, Keyta; Rezerve: Popa - Munteanu, Kanda, Cucu, Simion, V. Alexandru, Clemence.
Antrenor: Dan Alexa.


Universitatea Craiova rămâne aproape de podium, după victoria cu Dunărea Călăraşi. Alexandru Mateiu a adus victoria gazdelor cu un gol de senzaţie.A fost a treia reuşită a mijlocaşului în acest sezon.

Bancu îi putea face concurenţă serioasă lui Mateiu. Internaţionalul român a fost şi el aproape de un golazo. Înaintea pauzei, echipa lui Alexa a cerut penalty, dar Chivulete a fost impasibil la duelul dintre Tiago Ferreira şi Şeroni.

Oaspeţii au trecut pe lângă egalare în actul secund. Cucu a ratat din poziţie excelentă. Craiova s-a impus astfel cu 1-0 si a obţinut prima victorie în ultimele trei etape. Dunărea a ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie în Liga 1.

FINAL

min. 82 - Călăraşiul ajunge periculos în faţa porţii apărate de Pigliacelli, dar arbitrul opreşte meciul pentru poziţie afară din joc

Min. 71 - Mitriţă la un pas de o accidentare gravă! Contrat de Walace, atacantul Craiovei cere intervenţia medicilor

Min. 53 - Călărăşenii au adoptat o defensivă mai agresivă. Olteniilor le este mult mai dificil să ajungă în preajma careului de 16 metri al oaspeţilor

Min. 46 - Start în repriza secundă! Oltenii au prima minge

PAUZĂ

Min. 32 - Ocazie pentru Craiova! Bancu driblează un adversar apoi trimite o minge cu efect la vinclul porţii, dar Lungu se întinde şi respinge în corner

Min. 23 - GOOOOL Craiova! Mateiu deschide scorul cu un gol spectaculos, de la aproximativ 21 de metri

Min. 20 - Ocazie pentru Craiova! O nouă încercare a lui Mitriţă de a marca în poarta lui Lungu!

Min. 16 - Ocazie pentru Craiova! Mihăilă este angajat foarte bine de Mitriţă, acesta încearcă un şut de la distanţă, dar mingea trece pe lângă poarta călărăşenilor.

Min. 4 - Ocazie pentru Craiova! Mitriţă este angajat foarte bine în marginea careului de 16 metri, atacantul craiovean pătrunde în centru, iar şutul său îl întinde serios pe Lungu.

Min. 1 - A început partida!

Imnul României a răsunat pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova

UPDATE: Anunţat titular, Keyta, atacantul Călăraşiului, s-a accidentat şi a fost înlocuit de Kanda.


"Va fi un meci dificil pentru că Dunărea Călăraşi este o echipă bună pe contraatac. E pregătita bine, are un antrenor bun, pregătit, cu idee (n.r. - Dan Alexa). Eu cred că este dificil pentru că pe această vreme diferenţele dintre echipe sunt mai puţine", a declarat antrenorul Craiovei, Devis Mangia, înaintea jocului.

Înaintea acestui meci, oltenii se află pe locul al patrulea, cu 26 de puncte, la egalitate cu Gaz Metan, ocupanta locului 5. Podiumul este format din CFR Cluj (36 de puncte), Viitorul, care a acumulat 32 de puncte în urma succesului cu Dinamo şi a urcat pe doi, şi FCSB, cu 31 de puncte.

Deşi a impresionat în prima parte a campionatului, Dunărea Călăraşi trece printr-o perioadă dificilă, având opt meciuri fără victorie în Liga 1. Echipa antrenată de Dan Alexa ocupă locul al 12-lea, cu 17 puncte.

LIVE VIDEO | U Craiova - Dunărea Călăraşi, duminică, de la 17:00

În turul campionatului, Universitatea Craiova s-a impus pe terenul Dunării Călăraşi, cu scorul de 3-1. Pentru olteni au marcat Fedele şi Mitriţă o dublă, în timp ce unicul gol al elevilor lui Alexa a fost reuşit de Mediop.

Afla mai multe despre: craiovacalarasiliga 1 

viewscnt
Articole similare